Neler Yeni

ekran kartımdan istediğim gücü alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuter Özdemir
Arkadaşlar ben bilgisayarlardan çok anlamam benim bilgisayarım DA-SISTEM4 itopyadan aldım sorun şu ki benim oynadığım oyunlar(lol valorant) oyunlarda arkadaşlarla fps değerlerini karşılaştırdığımız zaman benim ki hep onlarınkine baya düşük arkadaşım dedi senin ekran ekran kartın güçlü bi kart böyle değerler alman normal değil bi araştır dedi) bende konuyu buraya getirdim yardımcı olabilirsiniz diye

cagandard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Dinç
Burada anlatılmış

İYİ GÜNLER

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
ekran kartı nvidia ise nvidia ayarlarında önceşiği kalitededir

-CrawL

80+ Gold
Arkadaşlar ben bilgisayarlardan çok anlamam benim bilgisayarım DA-SISTEM4 itopyadan aldım sorun şu ki benim oynadığım oyunlar(lol valorant) oyunlarda arkadaşlarla fps değerlerini karşılaştırdığımız zaman benim ki hep onlarınkine baya düşük arkadaşım dedi senin ekran ekran kartın güçlü bi kart böyle değerler alman normal değil bi araştır dedi) bende konuyu buraya getirdim yardımcı olabilirsiniz diye
Onların sistem özellikleri nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuter Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
R3 3100 rx5500 xt 8 gb sistemim var iste bu sistemin benchmark testlerindeki degerler ile kendi degerlerim arasinda cok fark var lolde 300 fps almam gerekirken 120 lerde takiliyo diğer oyunlardada öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,836
Üyeler
166,630
Son üye
l0vlps
Top Bottom