Ekran Kartımı 3 seneden Beri Temizlemiyorum Nerede Temizletebilirim

Whetess

80+
Reaksiyon skoru
8
Ekran Kartım Büyük İhtimalle 3 Yılı Geçti Aşkın. Baktığımda Aşşırı Fazla Bir Toz Birikmiş Fanlarında. Bu Bilgisayarcılara da güvenmiyorum. Evde Nasıl Temizleyebilirim Veya Yapabilirmiyimim , Yapmalımıyım?

Ekran Kartım Büyük İhtimalle 3 Yılı Geçti Aşkın. Baktığımda Aşşırı Fazla Bir Toz Birikmiş Fanlarında. Bu Bilgisayarcılara da güvenmiyorum. Evde Nasıl Temizleyebilirim Veya Yapabilirmiyimim , Yapmalımıyım?
yer neresi yardımcı olayım hiç sökmediysen gereksiz riske sokarsın kartını

Eğer ki ekran kartı açma hakkında sökme takma vs. hakkında bir bilgin yoksa hiç dokunmamanı tavsiye ederim. eğer ki evde yapacksan araştırarak yapmanı tavsiye ederim

Yaparsın zor bir iş değil ama dikkatli olmak lazım youtubeda marka modelinin bakımını falan yaz. Şehire göre ben de yardımcı olabilirim.

youtubede bakım videoalrına bak güzel bir macun ve ped al yaparsın dikkatlice yap

Edirne Merkez Usta
ben izmir aga yapcak bir şey yok elin tornavida tutmuyorsa sakın bulaşma az da tutuyor ama hiç anlamıyorsan bence yine kurcalama derim işin ehli bir firma varsa ona yaptır padler zaten kolay kolay bozulmaz gtx 1060 aldım msi hiç açılmamış kaç senelik kart padler hala bebek gibiydi mining yapılmadıysa kolay kolay bozulmazlar

Kendin yapabilirsin zor değil ama tanınan bir bilgisayarcıya da götürebilirsin instagram dan bulmaya çalış bitane

Geri