Pharisu128
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 10
Ekran kartımı güncelleyemiyorum yardım edermisiniz? not ekran kartım: amd radeon hd 6350
Emin misiniz? Şunu mu indirdiniz?amd nin verdiği driveri kurmuştum güncelleme olmuyor
Güncelleme olmuyor derken? Burada zaten en son sürüm indirilebilir olarak sunuluyor. Kart eski olduğu için yakın zamanda yeni driver vermemişlerdir.evet bunu indirdim
Kanka sadice öneri yapıyorum ekran kartın zaten kötü değiştirsen iyide olurEkran kartımı güncelleyemiyorum yardım edermisiniz? not ekran kartım: amd radeon hd 6350
değiştirmeyi düşünüyorum sistemi tamamen de bütçe yetmiyorKanka sadice öneri yapıyorum ekran kartın zaten kötü değiştirsen iyide olur
Yok hocam, AMD kendi vermediyse daha nereden indireceksinizbugün Football manager 23 oynarken ekran kartınızı güncelleyin felan diyordu
Post automatically merged:
değiştirmeyi düşünüyorum sistemi tamamen de bütçe yetmiyor
Hepsini bi anda değiştirmeye gerek yok en kötüden başla bence çünkü 2 aya kadar para yine değersizleşecek BANA GÖREbugün Football manager 23 oynarken ekran kartınızı güncelleyin felan diyordu
değiştirmeyi düşünüyorum sistemi tamamen de bütçe yetmiyor
tedirginim bu konulardaYok hocam, AMD kendi vermediyse daha nereden indireceksinizKart eski olduğu için diyordur belki.
Yok hocam. Dediğim gibi güncelleyin derken, Ekran kartınızı değiştirin anlamında söylemiştir.sistemim çöp zaten ya istediğim oyun oynayamıyorum benim oldukca eski anakart ve işlemciye sahip
tedirginim bu konularda