Neler Yeni

Ekran kartımın fanı kırıldı ASUS GTX1050 Ti( EX-GTX1050TI-O4G )

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1
Merhaba ekran kartımın sağda ki fanının 3 yaprağı kırıldı fan dönmesinde vs sorun yok ama yaprakları kırıldığı için fan hızını 40 üzerine çıkarttığımda hem çok titreme hem de ses yapıyor eskiye göre de daha az soğutma yapıyor doğal olarak , fanın aynısından tekli bir şekilde bulabilir miyim ?

Ekler

• IMG_4425.jpg
    IMG_4425.jpg
    3.6 MB · Hit: 60

emrhncndn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Candan
Merhaba ekran kartımın sağda ki fanının 3 yaprağı kırıldı fan dönmesinde vs sorun yok ama yaprakları kırıldığı için fan hızını 40 üzerine çıkarttığımda hem çok titreme hem de ses yapıyor eskiye göre de daha az soğutma yapıyor doğal olarak , fanın aynısından tekli bir şekilde bulabilir miyim ?
Hocam bu olayı bayağı önce yaşamışsınız keşke daha önce görme şansım olsaydı. Benim de ekran kartımın fanı kırılmadı ama bozuldu ufak bir araştırma sonrası fanın değişme zamanı geldiğine karar verdim. İnternete bire bir modeli yazarak yenisi ile değiştirdim ve kanatların kırıldığına göre sizin de fanı değiştirmeniz gerekiyor.

Siz de ekran kartınızın modelini yazarak fan temin edebileceğinize inanıyorum. Mutlaka ama mutlaka bire bir aynı model olan fan takımını sipariş edin aksi taktirde gereken verimi alamayabilirsiniz veya hiç çalışmayabilir.

Top Bottom