Dikey senkronizasyon açık kalmıştır Nvidia veya AMD sürücüsünden dikey senkronizasyonu kapatırsan düzelecektir.Bilgisayara format attım. Sonra valorant ve Fifa yükledim ikisinde de maksimum 60 fps oluyor. eskiden 140 a çıkıyordu
Dikey senkronizasyon vsync veya başka bir ayarı açık kalmis olabilirBilgisayara format attım. Sonra valorant ve Fifa yükledim ikisinde de maksimum 60 fps oluyor. eskiden 140 a çıkıyordu
Dikey senkronizasyon nvidia kontrol panelinden mi yoksa oyundan mı kapatılıyorDikey senkronizasyon açık kalmıştır Nvidia veya AMD sürücüsünden dikey senkronizasyonu kapatırsan düzelecektir.
Nvidia kontrol panelinden genel olarak kapatırsan her oyuna uygulanacaktır.Dikey senkronizasyon nvidia kontrol panelinden mi yoksa oyundan mı kapatılıyor
Nvidia kontrol panelinden genel olarak kapatırsan her oyuna uygulanacaktır.
Yinede oyuna girdiğinizde grafik ayarlarından kontrol etmekte fayda var.Dikey senkronizasyon nvidia kontrol panelinden mi yoksa oyundan mı kapatılıyor
düşey senkronizasyon var dikey göremedimNvidia kontrol panelinden genel olarak kapatırsan her oyuna uygulanacaktır.
Evet onu kapalı yapın.düşey senkronizasyon var dikey göremedim
teşekkür ederim ayarı yapıp yeniden başlatınca sorun çözüldüEvet onu kapalı yapın.
Önemli değil.teşekkür ederim ayarı yapıp yeniden başlatınca sorun çözüldü