W Wizja 80+ Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 99 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Berat 1 Ekim 2022 #1 Asus dual rx6700xt oc ekran kartim var boştayken 48 derece civari yükte iken 57 derece oluyor acaba tam güçte çalışmıyormu sicaklık az geldi ?
Asus dual rx6700xt oc ekran kartim var boştayken 48 derece civari yükte iken 57 derece oluyor acaba tam güçte çalışmıyormu sicaklık az geldi ?
NespaY 80+ Silver Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 4,996 1 Ekim 2022 #2 Wizja yazmış: Asus dual rx6700xt oc ekran kartim var boştayken 48 derece civari yükte iken 57 derece oluyor acaba tam güçte çalışmıyormu sicaklık az geldi ? Devamı için tıklayın... Çok çok normal ve aşırı iyi sıcaklıklar FPS problemin yoksa sorun yok demektir.
Wizja yazmış: Asus dual rx6700xt oc ekran kartim var boştayken 48 derece civari yükte iken 57 derece oluyor acaba tam güçte çalışmıyormu sicaklık az geldi ? Devamı için tıklayın... Çok çok normal ve aşırı iyi sıcaklıklar FPS problemin yoksa sorun yok demektir.
TUNC3L 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 454 Dahası Reaksiyon skoru 100 Yaş 23 İsim Özgür Can Tuncel 1 Ekim 2022 #3 Sıcaklıklar baya iyimiş ama maksimum performans ayarlarına almadıysan tam kullanmıyor olabilir bi araştır amd ekran kartlarında fps arttırma vb
Sıcaklıklar baya iyimiş ama maksimum performans ayarlarına almadıysan tam kullanmıyor olabilir bi araştır amd ekran kartlarında fps arttırma vb
Letho 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 31 Konum Zonguldak İsim Harun Sıvacı İlgilendiği Kategoriler Donanımlar, Sıcak Fırsatlar Instagram harunsivaci Steam harunsivaci Discord Letho#7004 1 Ekim 2022 #4 FPS değerleri eğer sabit ise ve düşük güç isteyen oyundaysan ekran kartı tam güç çalışmaz ve o yüzden sıcaklık değerleri düşük gelebilir.
FPS değerleri eğer sabit ise ve düşük güç isteyen oyundaysan ekran kartı tam güç çalışmaz ve o yüzden sıcaklık değerleri düşük gelebilir.