Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartimin yanında gelen kağıt

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam cogu bilgiyi vermisler arkadaslar size o markanin mining kartli urun sattigi ve trendyoldan kullanilmis urun sattigi sikayetlerini bence iade edin isinizi garantiye alin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gorh

JSezar

80+ Silver
bu yazıyı yazmasalar sıfır kapalı kutu olduğunu düşünürdün.ürün sorunsuzsa kullanın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hala iade etmemek büyük bir hata olur. Sıfır veya değil. Aldığım kart açık pakette gelecek bir saniye beklemem. Parana yazık etme.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gorh

Gorh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Demir
Anlayamazsın anca heatsink in aralarına bakıp toz varmı diye kontrol edebilirsin oranında toz olması için 2 hafta falan kullanılmış olması lazım. Koruma etiketine bakabilirsin içi açılmış mi diye. İlk geldiğinde driver sürümüne bakabilirsin çok güncelse kullanılmıştır.
Anlayamazsın anca heatsink in aralarına bakıp toz varmı diye kontrol edebilirsin oranında toz olması için 2 hafta falan kullanılmış olması lazım. Koruma etiketine bakabilirsin içi açılmış mi diye. İlk geldiğinde driver sürümüne bakabilirsin çok güncelse kullanılmıştır.
Hocam, dikkatli incelediğimde böyle bir şey ile karşılaştım bu sorun teşkil ediyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

raptor bilgisayar istanbul küçükçekmece de mining yapılmış ekran kartları satıyor sarı site üzerinden.
Bu mining ile alakalı bir şey mi

Ekler

• IMG_20230320_145636.jpg
    IMG_20230320_145636.jpg
    2.5 MB · Hit: 34
  • IMG_20230320_145636.jpg
    IMG_20230320_145636.jpg
    2.5 MB · Hit: 32

Maethril_

80+ Bronze

Rengi bir garip duruyor borunun mining olma ihtimali var kesin diyemem ama. Yüksek ısıdan rengi atmış olabilir.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör

Ben hala neyi konuşup tartıştığınızı anlamadım. Kart %100 sıfır kart değil. Açılmış bir kart paketi yırtılmışsa bile 2.eldir. Yok test edilmiş mi, yok bir şey olmuş mudur, yok sorun var mıdır vs gibi soruları sormak bile gereksiz. Ben vatandan kart aldım RX 6700 dış kutuda bant vardı ama kart içinde jiletin olması gerekirken yoktu. Mağazadan almama rağmen onu bile iade ettim. Çünkü her kutu açılışında kart üstünde jiletin vardı.

Burada önemli olan fiyatı uygun geldiyse ve sorun yoksa, sıfır vs düşünmeyip bu şekilde kullanmak istiyorsanız kullanın. Akla mantığa uyan hareket bunu gördüğü anda iade etmektir zaten üzerine tartışmaya vs gerek yok, sormaya gerek yok. Sıfır bir kart alınca öyle mesaj vs kağıt gelmez not olmaz, paket açılmış olmaz.

İade etmek istenmiyorsa sıfır kart alınmadığını bilerek kullanılabilir, tercih meselesi ben asla kullanmazdım 2.el kartı. (üstelik sıfır parası vererek, aşırı da fiyat avantajı yoksa)

r4NG3r

80+ Silver
Yahu miningli kartı böyle satıyorlar kime tutturursak diye hala iade etmiyorsunuz hocam paranıza yazık etmeyin hem pahalıya almışsınız hemde ürün %100 ikinci el/miningli.Adam sana sıfır diye satıyorsa o kutuyu ilk sen açacaksın öyle yazı ile vb. olmaz o işler görüntü aldık sadece felan yalan dolan hepsi.

İkinci el karta jelatin yapıştırmak ve tozlardan arındırmak çok zor bir iş değil.

Ayrıca olay trendyol değil burada satıcı.Yoksa amazonda bile sahte jbl kulaklık satan satıcılar var.

Gorh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Demir
Yahu miningli kartı böyle satıyorlar kime tutturursak diye hala iade etmiyorsunuz hocam paranıza yazık etmeyin hem pahalıya almışsınız hemde ürün %100 ikinci el/miningli.Adam sana sıfır diye satıyorsa o kutuyu ilk sen açacaksın öyle yazı ile vb. olmaz o işler görüntü aldık sadece felan yalan dolan hepsi.

İkinci el karta jelatin yapıştırmak ve tozlardan arındırmak çok zor bir iş değil.

Ayrıca olay trendyol değil burada satıcı.Yoksa amazonda bile sahte jbl kulaklık satan satıcılar var.
İade etmeyi düşünüyorum fakat Trendyol para iadesini kaç günde yapıyor, Satıcının iade yi kabul etmeme şansı var mı?

Ben hala neyi konuşup tartıştığınızı anlamadım. Kart %100 sıfır kart değil. Açılmış bir kart paketi yırtılmışsa bile 2.eldir. Yok test edilmiş mi, yok bir şey olmuş mudur, yok sorun var mıdır vs gibi soruları sormak bile gereksiz. Ben vatandan kart aldım RX 6700 dış kutuda bant vardı ama kart içinde jiletin olması gerekirken yoktu. Mağazadan almama rağmen onu bile iade ettim. Çünkü her kutu açılışında kart üstünde jiletin vardı.

Burada önemli olan fiyatı uygun geldiyse ve sorun yoksa, sıfır vs düşünmeyip bu şekilde kullanmak istiyorsanız kullanın. Akla mantığa uyan hareket bunu gördüğü anda iade etmektir zaten üzerine tartışmaya vs gerek yok, sormaya gerek yok. Sıfır bir kart alınca öyle mesaj vs kağıt gelmez not olmaz, paket açılmış olmaz.

İade etmek istenmiyorsa sıfır kart alınmadığını bilerek kullanılabilir, tercih meselesi ben asla kullanmazdım 2.el kartı. (üstelik sıfır parası vererek, aşırı da fiyat avantajı yoksa)
Dediklerinizi okudum ve iade etmeye karar verdim fakat Trendyol para iadesini kaç günde yapar ve satıcının iade yi kabul etmeme gibi bir şansı var mı ?

İade et gitsin hem 3050 ye o para verilmez
Hepinizin tavsiyeleri sonucunda iade etmeyi dusunuyorum , fakat Trendyol para iadesini ne kadar bir sürede yapar ve saticin iade yi kabul etmeme gibi bir şansı var mı?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Trendyol cüzdana direk iade edebilir. Ordan bankaya geçmesi birkaç gün sürebiliyor tam belli olmaz ama 1-2 günde geçer

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Her hazır sistemde gelebilecek kağıt. Sistemi test ederken ekran kartını takarlar ilk kullanımı bu şekilde olur. Sonra kart çıkarılıp kutusuna geri konur. Kutunun açılması için olan bantlar söküldüğü için ürünün 2. el olduğunun sanılmaması için bilgi notu bırakılır.
Hatalı**

Son düzenleme:

UltraBulk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl Inan
Trendyol n11 gibi sitelerden sıfır bilgisayar parçası almak bana mantıklı gelmiyor. Normalde her şeyi 2.el alırım ama sıfır parası verip 2.el kullanmak istemem açıkçası. Sıfır ürün alacaksam da Amazon, hepsiburada dan alırım yalnızca.

r4NG3r

80+ Silver
Her hazır sistemde gelebilecek kağıt. Sistemi test ederken ekran kartını takarlar ilk kullanımı bu şekilde olur. Sonra kart çıkarılıp kutusuna geri konur. Kutunun açılması için olan bantlar söküldüğü için ürünün 2. el olduğunun sanılmaması için bilgi notu bırakılır.
Arkadaş sistem değil sadece kart almış hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,521
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom