- Konu Sahibi Konu Sahibi
Jelatin üstünde, tozda yok. Dostlar sorunuma yardım etmeye çalışan herkese cidden çok teşekkür ediyorum. Yanında gönderdikleri kağıtta bujelatin olabilir , birde kart tozlu mu ona bak benim aklıma gelenler bunlar
Jelatin üstünde, tozda yok. Dostlar sorunuma yardım etmeye çalışan herkese cidden çok teşekkür ediyorum. Yanında gönderdikleri kağıtta bujelatin olabilir , birde kart tozlu mu ona bak benim aklıma gelenler bunlar
o zaman düzenli test etmiştir sıkıntı çıkma ihtimali çok azJelatin üstünde, tozda yok. Dostlar sorunuma yardım etmeye çalışan herkese cidden çok teşekkür ediyorum. Yanında gönderdikleri kağıtta bu
Anlayamazsın anca heatsink in aralarına bakıp toz varmı diye kontrol edebilirsin oranında toz olması için 2 hafta falan kullanılmış olması lazım. Koruma etiketine bakabilirsin içi açılmış mi diye. İlk geldiğinde driver sürümüne bakabilirsin çok güncelse kullanılmıştır
Hocam çok yararlı bir bilgi teşekkür ediyorum fakat ben laptop ve konsol kullanicisiyim veAnlayamazsın anca heatsink in aralarına bakıp toz varmı diye kontrol edebilirsin oranında toz olması için 2 hafta falan kullanılmış olması lazım. Koruma etiketine bakabilirsin içi açılmış mi diye. İlk geldiğinde driver sürümüne bakabilirsin çok güncelse kullanılmıştır.
İnternet Cafeye hiç götürme zaten. Bilgisayarcıyada eğer tanıtığınsa götürebilirsin ama ben götürülmemesi taraftarıyım.Hocam çok yararlı bir bilgi teşekkür ediyorum fakat ben laptop ve konsol kullanicisiyim ve
maalesef bu konularda cahilim , bir bilgisayar tamircisine ya da inter cafeye götürsem onlar anlar mi
Markası Asus dual rtx3050 6200 gibi bir fiyata aldım iade edilir mi ,değer mi yaniİnternet Cafeye hiç götürme zaten. Bilgisayarcıyada eğer tanıtığınsa götürebilirsin ama ben götürülmemesi taraftarıyım.
3060 alaydın keşkeMarkası Asus dual rtx3050 6200 gibi bir fiyata aldım iade edilir mi ,değer mi yani
Edilir tabii ki ikinci el 3050 Alınır mı? o fiyataMarkası Asus dual rtx3050 6200 gibi bir fiyata aldım iade edilir mi ,değer mi yani
Bilgisayar değil ekran kartı. Ayrıca trendyoldan ekran kartı alinir neden alınmasın sadece satıcıya dikkat etmek lazım.Trendyol bilgisayar mı alınır! Alıcaksanız yıllardır olan itopya vb. yerlerden alın. Trendyol'da kim ne bilmiyorsun.
raptor bilgisayar istanbul küçükçekmece de mining yapılmış ekran kartları satıyor sarı site üzerinden.Trendyol , Raptorbilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ,Trendyoldan Raptorbilgisayar diye bir satıcıdan aldım
Trendyol-Raptorbilgisayar
Peki satıcı bu ürünün 0 ürün olduğunu kanitlayabilir miraptor bilgisayar istanbul küçükçekmece de mining yapılmış ekran kartları satıyor sarı site üzerinden.
Dostum , Satıcı bu ekran kartının 0 olduğunu kanitlayabilir miİnternet Cafeye hiç götürme zaten. Bilgisayarcıyada eğer tanıtığınsa götürebilirsin ama ben götürülmemesi taraftarıyım.
Kanıtlayamaz.Peki satıcı bu ürünün 0 ürün olduğunu kanitlayabilir mi
Dostum , Satıcı bu ekran kartının 0 olduğunu kanitlayabilir mi