0 Aldığım ekran kartının yanında bir kağıt geldi ve kagitta " Bu ürün Hazır sistem ile gelmiş ve görüntü almak için bir seferlegine kullanılmıştır" yazıyor . Bu ürünun 0 olmama ihtimali veya sorun çıkarma ihtimali var mı
Trendyol , Raptorbilgisayarnereden aldın
Evet ,Trendyoldan Raptorbilgisayar diye bir satıcıdan aldımAnladığıma göre sistem değil sadece ekran kartı almışsın ve sanırım n11 trendyol gibi bir yerden pazaryeri satıcısından aldın.
İkinci el olduğunu düşünüyorum
Trendyol-RaptorbilgisayarTest edip gönderiyorlar. Hangi site olduğuna göre değişir.
Bro, Ben bu ekran kartının 2. El olduğunu nasıl anlarım, bir bilgin varmı ?Banada kullanılmış işlemci satmışlardı birde utanmadan yasal hakkınızı kullanın falan diyordu satıcı, kullanılmış işlemci almak istesem gider ucuza ikinci el alırım. Trendyol'dan da yardım bekleme yardım etmiyorlar, servise gidip kullanıldığını kanitlayın diyor ulan zaten işlemcinin kutusu açık neyini teyit edeceksiniz. Trendyol'dan PC donanımı alınmaz...
Başka bir satıcı olsa normal de raptorbilgisayar'ın çok şikayeti var 2.el ürün yollamışlar diye iade edebiliyorsanız edin hocamBro, Ben bu ekran kartının 2. El olduğunu nasıl anlarım, bir bilgin varmı ?
Anlayamazsin, bir kez kullanılmış olsa bile benim içime sinmez, ha ikinci el alır kullanırım ama sıfır parası ödeyip böyle ürün kullanmam iade edebiliyorsan et hocam.Bro, Ben bu ekran kartının 2. El olduğunu nasıl anlarım, bir bilgin varmı ?
Hocam, 2. El olduğundan emin olmadan maalesef iade islemi yapamam değmez. Kolay bir yöntemi var mı 2. El olduğunu anlamanın .Başka bir satıcı olsa normal de raptorbilgisayar'ın çok şikayeti var 2.el ürün yollamışlar diye iade edebiliyorsanız edin hocam
Hocam,6200 e Asus dual rtx 3050 aldım 2,8 yil da garantisi var iade etmeli miyim senceAnlayamazsin, bir kez kullanılmış olsa bile benim içime sinmez, ha ikinci el alır kullanırım ama sıfır parası ödeyip böyle ürün kullanmam iade edebiliyorsan et hocam.
jelatin olabilir , birde kart tozlu mu ona bak benim aklıma gelenler bunlarHocam, 2. El olduğundan emin olmadan maalesef iade islemi yapamam değmez. Kolay bir yöntemi var mı 2. El olduğunu anlamanın .