Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartımla ilgili yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet değirmenci
video da gözüken oyun esnasında ekranda bozulma yaşıyorum kasma donma yapmıyor sebebini bilen birisi varmı

Emishte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir Gülen
ekran kartın hangi model

shiverles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ilgaz
Aynısı yıllardır bana da oluyor girdiğim her oyunda oluyor hep değil bazen çık gir yapınca düzeliyor bazen yer gök çarpılıp iç içe fln geçiyor büyük ihtimal ekran kartının içinde bir sıkıntı olabilir garantisi bitmediyse gönderebilirsin benimki eski ekran kartı garantisi yok o yüzden yeni bir tane almak için fırsat kolluyorum

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
İbrâhim Halil
Kart mining çıkması mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ekran kartını garantiye gönderdim yeni ürün ile değişim kararı çıktı 👍👍👍😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart mining çıkması mı?
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ekran kartını garantiye gönderdim yeni ürün ile değişim kararı çıktı 👍👍👍😁

Aynısı yıllardır bana da oluyor girdiğim her oyunda oluyor hep değil bazen çık gir yapınca düzeliyor bazen yer gök çarpılıp iç içe fln geçiyor büyük ihtimal ekran kartının içinde bir sıkıntı olabilir garantisi bitmediyse gönderebilirsin benimki eski ekran kartı garantisi yok o yüzden yeni bir tane almak için fırsat kolluyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,157
Üyeler
167,442
Son üye
zodiaczeon
Top Bottom