Yardım Ekran kartımmı bozuldu

Onunla alakalı yorum yapmadım, herkesin bildiği bir marka üzerinden örneklendirme yaptım.
Genelde Sapphire kötü bir marka olarak bilinir. Daha bilgili bir kişi olduğunu için sana sorayım. Sapphire nasıl bir marka?

Genelde Sapphire kötü bir marka olarak bilinir. Daha bilgili bir kişi olduğunu için sana sorayım. Sapphire nasıl bir marka?
Güzel bir marka, modellere bakmak lazım RX 6000 serisinde güzel kartları var.

Adım #1: Bilgisayarınızı normal bir şekilde açın.
Adım #2: Klavyenizdeki Windows tuşuna basarak başlat menüsünü açın.
Adım #3: Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım #4: Ekran kapanınca Shift tuşuna basmayı bırakabilirsiniz.
Adım #5: Çıkan ekranda Troubleshoot yani Sorun Giderme bölümünü açın.
Adım #6: Buradan Advanced Options yani Gelişmiş Seçenekler menüsünü açın.
Adım #7: Açılan menüden Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranını açın.
Adım #8: En altta göreceğiniz Restart yani Yeniden Başlat butonuna tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım #9: Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranı yeniden açılacak.
Adım #10: Bu ekrandan Enable Safe Mode yani Güvenli Mod seçeneğini klavyenizdeki 4 ya da F4 tuşunu kullanarak seçin.
Adım #11: Bilgisayar yeniden başlatılacak ve Windows 10 güvenli modda açılacak
Gılgamış destanı yazaydın.

msconfig > önyükleme > güvenli ön yükleme tikine bas reset at bitti.

RX serisinin en sorunsuz kartı 560 tır.
Ama en iyi fiyat/performans kartı 570 🤔
RX 560 ı ilk çıktığından beri kullanıyorum nerdeyse daha 1 ay önce sıkıntı yaşatmaya başladı. Çok ağır oyunlar oynuyordum biraz da ondan büyük ihtimal . (RX 560a göre büyük oyunlar :D)

RX 560 ı ilk çıktığından beri kullanıyorum nerdeyse daha 1 ay önce sıkıntı yaşatmaya başladı. Çok ağır oyunlar oynuyordum biraz da ondan büyük ihtimal . (RX 560a göre büyük oyunlar :D)
Hmm olabilir 🤔
Ben RDR2 oynuyorum 3 saat bir problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire iyi markadır AMD tarafından ekran kartı alacak olsam yine tercih ederim 👍

Driver silip, yüklemeyi denedin mı?

Aynı kartı kullanıyorum. (XFX Modeli.) 19.20 sürümü stabil çalışıyor. (Geçenlerde benim eşekliğimden Wattman alıyordum.) Onu saymassak stabil 😅

Geri