Yardım Ekran kartımmı bozuldu

Alacak adama bunun sorunlu olduğunu belirtmeden satmaya çalıştıysan oh olmuş denir. Garantisi varsa gönder
Ne kadar yardımcı oldun kanka anlatamam. Adama sadece eattman var dedim adamda tamam sıkıntı yok dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede rx 570 var.
Düzeldi hocam yeniden başlattım güvenli moddan çıkıp düzeldi

Oh be düzeldi… kalbime indi bi an ekran kartımmı bozuldu satmadan önce diye.
Kolay kolay donanımsal açıdan bozulmaz zaten. Amd bir kart olduğu için yazılımsal olarak problem çıkarma olasılığı fazla.

Ne kadar yardımcı oldun kanka anlatamam. Adama sadece eattman var dedim adamda tamam sıkıntı yok dedi.

Düzeldi hocam yeniden başlattım güvenli moddan çıkıp düzeldi
Geçmiş olsun. Amd bir kart olduğu için yaşadığın çok anormal bişey değil. Yakın zamanda Nvidia ya geçmek dileğiyle. İyi geceler.

560 dan 570 e geçmeyi düşünüyordum ama belasız başıma bela açmayım en iyisi 😅 @VorTex12

Ucuza satıyorum zaten piyasada 2500den aşağı sağlam temiz miningde kullanılmamışı yok
Benim yaşadığım yerde bir tane buldum 1 sene garantisi vardı kutu fatura mevcut 2250 TL son bıraktı ama geçmeye değer mi hiç bilemedim. En iyisi sene sonunu beklemek.

Geçme bence. Nvidia tarafında 1650 falan bakabilirsin rx 570 denginde bir kart. Ancak Nvidia olduğu için ondan biraz daha daha pahalı tabi.

Darısı başıma :D
Evet onlar pahalı oluyor bulmakta zorlanıyorum.

Geçme bence. Nvidia tarafında 1650 falan bakabilirsin rx 570 denginde bir kart. Ancak Nvidia olduğu için ondan biraz daha daha pahalı tabi.
Pahalı ama daha sorunsuz. Amd de 10/100 hata çıkıyorsa nvidiada 1/100. Sorunsuz bir kart için değer bence.

2.elde 2300tl ye vardı ama?

Amd tarafında rx 500 serisi yavaştan ölmeye başlıyor. Wattman hataları, sürücü hataları vs. Zaten 1-2 sene içinde sürücü desteğinide keserler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri