- Reaksiyon skoru
- 7,067
Büyük ihtimalle sorun bu yazılımsal bir durum.Güvenli modda sürücüleri silip geri yüklemeyi denermisin?
Büyük ihtimalle sorun bu yazılımsal bir durum.Güvenli modda sürücüleri silip geri yüklemeyi denermisin?
Yani bu sorun kartların kronik sorunu. Adamın bunu bilerek alması gerekir.Alacak adama bunun sorunlu olduğunu belirtmeden satmaya çalıştıysan oh olmuş denir. Garantisi varsa gönder
Güvenli moda girdim şu an nasıl yapacağımGüvenli modda sürücüleri silip geri yüklemeyi denermisin?
Ddu yüklü değilDDU ile ekran kartı driveri sil tekrar yükle sonra.
Yüksek ihtimalle. Yine amd nin saçma yazılımsal problemlerinden biriBüyük ihtimalle sorun bu yazılımsal bir durum
RX serisinin en sorunsuz kartı 560 tır.Yani bu sorun kartların kronik sorunu. Adamın bunu bilerek alması gerekir.
yükle kardeşimGüvenli moda girdim şu an nasıl yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ddu yüklü değil
Tamam şimdi güvenli moddan çık kanka yeniden başlat düzelmez ise ddu ile sürücüleri kaldır birdaha kur sorun yazılımsal donanımsal bir şey yok.Güvenli moda girdim şu an nasıl yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ddu yüklü değil
5 aydır şu kartı kullanıyorum wattman hatasıdır odur şudur budur bıktım. Neyse nasıl sileceğim şu ands güvenli moddayımYüksek ihtimalle. Yine amd nin saçma yazılımsal problemlerinden biri
Artık rx 500 serisinin devri geçmeye başladı. Yakında driveri desteğinde keserler. İnşallah bende 2022 ortası gibi 1660ti/2060s gibi bir karta geçiş yapacağımRX serisinin en sorunsuz kartı 560 tır.
Ama en iyi fiyat/performans kartı 570![]()
Sizin kartınız nedir hocam mobildeyim gözükmüyor ?Artık rx 500 serisinin devri geçmeye başladı. Yakında driveri desteğinde keserler. İnşallah bende 2022 ortası gibi 1660ti/2060s gibi bir karta geçiş yapacağım
Oh be düzeldi… kalbime indi bi an ekran kartımmı bozuldu satmadan önce diye.RX serisinin en sorunsuz kartı 560 tır.
Ama en iyi fiyat/performans kartı 570![]()
5 aydır şu kartı kullanıyorum wattman hatasıdır odur şudur budur bıktım. Neyse nasıl sileceğim şu ands güvenli moddayım
Bendede rx 570 var.Sizin kartınız nedir hocam mobildeyim gözükmüyor ?