Yardım Ekran kartımmı bozuldu

Amd tarafında rx 500 serisi yavaştan ölmeye başlıyor. Wattman hataları, sürücü hataları vs. Zaten 1-2 sene içinde sürücü desteğinide keserler.
1 sene daha kesmeseler yeterlidir 1 sene boyunca güzelce para biriktirip adam akıllı bir yükseltme yaparım 👍

Pek önemsemiyorlar gibi zaten 500 serisi ve altını. Önemseselerdi şimdiye kadar çoktan 1 driverle düzeltilmişti.
Klasik amd mantığı. Bende En geç 1-2 sene içinde geçeceğim Nvidia tarafına

Piyasa bu fiyatlarda olsa 20/30 FPS için 700 TL vermeye değer mi sizce hocam ? 🤔
Bal gibi değer üstelik benim gibi 1660Ti yı 3000TL ye bulmuşsan :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasa bu fiyatlarda olsa 20/30 FPS için 700 TL vermeye değer mi sizce hocam ? 🤔

Sıfır 3000 TL zaten 2300/2400 üstü saçma olur 🤔
Amazonda 2400 e var ama vergilerle 2700-2800ü bulur heralde. (Hangisi hatırlamıyorum fiyatı artmış olabilir.)

Bal gibi değer üstelik benim gibi 1660Ti yı 3000TL ye bulmuşsan :)

Amazonda 2400 e var ama vergilerle 2700-2800ü bulur heralde. (Hangisi hatırlamıyorum fiyatı artmış olabilir.)
Kanka o mucize.
Umarım b*k yoluna gitmez alırsın kartı.

Yani bu sorun kartların kronik sorunu. Adamın bunu bilerek alması gerekir.
Kim demiş sorunlu diye, bende kullandım 2 sene. Tr'de en çok kullanılan karttan birisidir
Kart arızalı ve satacak bu haliyle

Yani bu sorun kartların kronik sorunu. Adamın bunu bilerek alması gerekir.
Kart kronik sorunlu olmaz, yapısı gereği olamaz, kapasitör ve MHZ olarak ortantısız olur, neye göre sorunlu

Kim demiş sorunlu diye
Teknoloji işi şans işi dostum. Önceki gün aldığı kartta hata yaşayanıda gördüm 3-4 sene kullanıp çok memnun olanda gördüm.

Kart kronik sorunlu olmaz, yapısı gereği olamaz, kapasitör ve MHZ olarak ortantısız olur, neye göre sorunlu
Orantısız olması zaten direk sorun olmuyormu zaten?

Teknoloji işi şans işi dostum. Önceki gün aldığı kartta hata yaşayanıda gördüm 3-4 sene kullanıp çok memnun olanda gördüm.

Orantısız olması zaten direk sorun olmuyormu zaten?
Orantısız olması sorun olmuyor, üreticye göre değişiyor çünkü o, Sapphire gider MLCC döşer kapasitörleri, 1500MHZ üzerine de çıkmaz mis gib.

Orantısız olması sorun olmuyor, üreticye göre değişiyor çünkü o, Sapphire gider MLCC döşer kapasitörleri, 1500MHZ üzerine de çıkmaz mis gib.
Son cümleyi anlamadım pek. Sen Sapphire'e güzelmi dedin kötümü dedin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,121
Üyeler
183,529
Son üye
karanlık bey
Geri