Vida yerlerine dokunma derim ben öyle satmak daha mantıklı olur alacak kişiye anlatamazsın neden söktüğünüEkran kartımı satacağım sizce barkod üstünde duruyor açıp temizlik yapıp macunu yenileyim mi
Barkod çıkartmadan o vidayı pense ile açabilirsin ama yapmanı önermem satacaksan sıcaklıkları idare ediyorsa elleme derim alacak olan karar versinEkran kartımı satacağım sizce barkod üstünde duruyor açıp temizlik yapıp macunu yenileyim mi
kalsın etiketEkran kartımı satacağım sizce barkod üstünde duruyor açıp temizlik yapıp macunu yenileyim mi
kalsın etiket
Barkod çıkartmadan o vidayı pense ile açabilirsin ama yapmanı önermem satacaksan sıcaklıkları idare ediyorsa elleme derim alacak olan karar versin
Vida yerlerine dokunma derim ben öyle satmak daha mantıklı olur alacak kişiye anlatamazsın neden söktüğünü
bu şekildeSıcaklık bu şekilde ama alan böyle kabul eder mi o var
Normal geldi bana, klima yok evde benimde RTX 3060Ti Vision 85’leri zorluyor iki gündür.Sıcaklık bu şekilde ama alan böyle kabul eder mi o var
xfx swft 210 rx 6600xtMarka modeli nedir
furmark 15 dk test istedi alıcı suan test yapıyorum 85 de geziyorNormal geldi bana, klima yok evde benimde RTX 3060Ti Vision 85’leri zorluyor iki gündür.
Garantisi varmıxfx swft 210 rx 6600xt
Mesaj otomatik birleştirildi:
furmark 15 dk test istedi alıcı suan test yapıyorum 85 de geziyor
bittiGarantisi varmı
orası oyle deHavalar yanıyor, illaki biraz ısınacak, macun bakımı istenirse yaparım diye açıklamada bulunabilirsin.
Alıntıyı görüntüle