O ne demek hocam ??Rtx4070s ekran kartı ve r7 7700 işlemcim var, cpu power 1 ve 2 ye sarılı kabloları taktım, tüm pinleri takınca ekran kartına kablo kalmadı şaka gibi
Kablo kalmama gibi bi durum olamazRtx4070s ekran kartı ve r7 7700 işlemcim var, cpu power 1 ve 2 ye sarılı kabloları taktım, tüm pinleri takınca ekran kartına kablo kalmadı şaka gibi
Anakarta güç veren kablolarla ekran kartı için olanlar farklı. Yanlış takma valla sonra havaya uçmasın sistemRtx4070s ekran kartı ve r7 7700 işlemcim var, cpu power 1 ve 2 ye sarılı kabloları taktım, tüm pinleri takınca ekran kartına kablo kalmadı şaka gibi
8 pinli kablolar aynı değiller, 4+4 olarak bölünenleri anakarta, 6+2 olarak bölüneni ekran kartına takacaksın. Aksi halse sisteme start verirsen yükselen dumanlar görmen olası. Şuan yanlış takılı o kabloKanka aynı kablodan kaldı geri kalanlar fan güç kabloları falan çok saçma geldi bana da bu nasıl iş
O zaman sadece bunu takıyorum, ama boşta güç slotu kalıyor cpu için8 pinli kablolar aynı değiller, 4+4 olarak bölünenleri anakarta, 6+2 olarak bölüneni ekran kartına takacaksın. Aksi halse sisteme start verirsen yükselen dumanlar görmen olası. Şuan yanlış takılı o kablo
Çok kalitesiz bir psu ile karşı karşıyayımMayın Tarlası oynuyorsun dikkat et
Kalabilir, düşük seviye güç kaynaklarında tek 4+4 olur genelde ama çalışması gerek.O zaman sadece bunu takıyorum, ama boşta güç slotu kalıyor cpu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kalitesiz bir psu ile karşı karşıyayım
Şu an doğru mu ama boşta bir 4 lü soket kaldı
Ekran kartını da bu şekilde bağladım. Ama overclock yaparken muhtemelen reset yiyeceğim öyleyse?Kalabilir, düşük seviye güç kaynaklarında tek 4+4 olur genelde ama çalışması gerek.
İşlemci üst seviye değilse pek sorun olacağını sanmam.Ekran kartını da bu şekilde bağladım. Ama overclock yaparken muhtemelen reset yiyeceğim öyleyse?
Telmaşa ürünlerden cidden nefret ediyorum.