Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
ekran kartının marka modeli nedriverlar güncel ve Furmark da yaptım o zaman bir sıkıntı olmuyor anlamadığım nokta o
ekran kartının marka modeli nedriverlar güncel ve Furmark da yaptım o zaman bir sıkıntı olmuyor anlamadığım nokta o
Sanırım Psunun 12v kanalından verdiği güç yetmiyor.Markada çok güvenilir değil.POWERBOOST kasasının 500w kendi psu su ve Ekran Kartı Rx580 8G 3fanlı
asus rog strix rx580 8gbekran kartının marka modeli ne
psu sertifikalı diye biliyorum ama yinede pek fazla durumum olmadığı için maddiyat açısından tam bilmeden bir parçasını değiştirmek istemiyorumSanırım Psunun 12v kanalından verdiği güç yetmiyor.Markada çok güvenilir değil.
asusun sitesine gir ordan asusun vermiş olduğu driverları aygıt yöneticisinden kur anlamadığın bir yer olursa dcden de yardımcı olabilirimasus rog strix rx580 8gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu sertifikalı diye biliyorum ama yinede pek fazla durumum olmadığı için maddiyat açısından tam bilmeden bir parçasını değiştirmek istemiyorum
Sorun büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Power Boost 500W modeller genelde 12V kanalından 360W civarı veriyor. Sadece elindeki RX 580 kart bile yükte 220W civarı güç çekebiliyorryzen 5 1600 işlemci
8gb 3000mhz neforza ram
Rx580 8gb Ekran Kartı
Gigbayte AB350M-DS2 Anakartı
500w psu
peki anakart dan dolayı olabilir mi eski bir model galiba anakartım (Gigbayte Ab350m-DS2)Ayrıca aynı anda işlemciyi ve ekran kartını yüke sokmak için
Prime95 small ffts maximum power
Furmark testlerini aynı anda açın bakalım psu kaldırabiliyor mu yüksek voltaji
driverlarım yüklü sorun başkaasusun sitesine gir ordan asusun vermiş olduğu driverları aygıt yöneticisinden kur anlamadığın bir yer olursa dcden de yardımcı olabilirim
ssd sata green 240gb baya düşük aslında ama diğer oyunlarda bir sorun çıkarmıyorHocam ekran kartindan dolayı da olabilir ssd'den dolayı da olabilir. Crystaldiskmark testi yapar mısınız ard arda bir kaç kez.
aynı sorun bende var stres testine bastığım gibi ekran gidiyorStres testi yaparkende kapanıyor mu bak bi ne zaman kalandıgı nı söylersin test sonucunu atarsın
PSU değişPOWERBOOST kasasının 500w kendi psu su ve Ekran Kartı Rx580 8G 3fanlı