Neler Yeni

EKRAN KARTINDA BELİREN LEKE

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ İHSAN DEYERLİ
Arkadaşlar merhabalar msi4060ti ekran kartımda üst kapaktaki vida kısımlarında sanki arabalarda kartel yağlanması gibi leke oluştu sebebi ne olabilir? (Sıvı soğutmayı kontrol ettim herhangi bir sızıntıya rastlamadım) Değerli yorumlarınızı ve çözümlerinizi alabilir miyim?…Not: kasanın olduğu oda soğuk çalıştırınca nem yapmış olabilir mi ısınmadan dolayı, sildim ama çıkmıyor yağlı gibi değil ancak pas sökücü kıvamında gibi)

Ekler

• IMG_2470.jpeg
    IMG_2470.jpeg
    1.1 MB · Hit: 40

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Isınıyor olabilirmi

Akheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp
Merhaba,

Ürünü yeni mi aldınız, yoksa kullandığınız bir ürün mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
İbrahim mesut tekin
Sıvı soğutma hortumundan sıvı sızıp ekran kartına dökülüyor olabilir veya ekran kartı nemli ortamda kaldıysa ondan sebep ısınınca nem buharlaşıyor ve iz bırakıyordur

Akheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alp
Sıvı soğutma hortumundan sıvı sızıp ekran kartına dökülüyor olabilir veya ekran kartı nemli ortamda kaldıysa ondan sebep ısınınca nem buharlaşıyor ve iz bırakıyordur
Arkadaşın dediği durum doğru,

+ Siz yapmasanız bile başka birisi ekran kartına zarar vermiş olabilir, temizlenmesi için sormanızda sordurmanızda fayda var, erken davranarak hortumları kontrol edebilir, damlatıyor ise tamiratına götürebilirsiniz, bu ilerleyen süreçlerde başınızı ağrıtabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ALİ İHSAN DEYERLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Ürünü yeni mi aldınız, yoksa kullandığınız bir ürün mü?
1 yıldır kullanıyorum

+ Siz yapmasanız bile başka birisi ekran kartına zarar vermiş olabilir, temizlenmesi için sormanızda sordurmanızda fayda var, erken davranarak hortumları kontrol edebilir, damlatıyor ise tamiratına götürebilirsiniz, bu ilerleyen süreçlerde başınızı ağrıtabilir.
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler

Top Bottom