Ekran kartında perfonmans kaybı

yusuf352

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba

Ekler

• IMG_0194.webp
    IMG_0194.webp
    224.3 KB · Hit: 58
  • IMG_0199.webp
    IMG_0199.webp
    228.9 KB · Hit: 54
Ekran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
Oyunda fark etmiyorsa np

AMD driver bazen kendine reset atıyor ve reset atınca MHz düşüklüğü vs. Olabiliyor.
Zaten resime bak MHz düşüklüğü var yani kart kendini kısıtlıyor , tuning ayarı değişmiş muhtemelen

Oyunda fpsler iyiyse sorun yok

İlk yaptigin testte 240mhzlerde calisirken ikinci testte 2100lere dusmus uv vb seyler yaptin mi ?

İlkinde preset p1080 ikinci de custom ayar gözüküyor. Düzeltirsen aynısını verir

Fr33thy in ayarlarını yapmıştım sadece
herhalde o ayar mhz ve voltajdan kısarak cok performans kaybetmeden sıcaklıgı dusurecek bır ayar yanı stok halıne ceksen eskı performansı gorursun ama eger hata falan almıyorsa boyle de kalabılır

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
herhalde o ayar mhz ve voltajdan kısarak cok performans kaybetmeden sıcaklıgı dusurecek bır ayar yanı stok halıne ceksen eskı performansı gorursun ama eger hata falan almıyorsa boyle de kalabılır
Peki nasıl eski haline getirebilirim format attım ama perfonmans aynı hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,139
Üyeler
192,196
Son üye
kadiogluu
Geri