Ekran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
Oyunda fark etmiyorsa npEkran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
AMD driver bazen kendine reset atıyor ve reset atınca MHz düşüklüğü vs. Olabiliyor.Ekran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
Oyunda fpsler iyiyse sorun yokEkran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
İlk yaptigin testte 240mhzlerde calisirken ikinci testte 2100lere dusmus uv vb seyler yaptin mi ?Ekran kartını alalı 3 hafta olmuştur alır almaz 1 test yaptım sonuç gayet iyiydi ama bide şimdi yaptım sonuç resimde ortada bunun sebebi ney bir hatamı yaptım yazılımsalmı donanımsalmı bu kadar perfonmans kaybı bana saçma geldi mhz sıkıntı galiba
Fr33thy in ayarlarını yapmıştım sadeceİlk yaptigin testte 240mhzlerde calisirken ikinci testte 2100lere dusmus uv vb seyler yaptin mi ?
herhalde o ayar mhz ve voltajdan kısarak cok performans kaybetmeden sıcaklıgı dusurecek bır ayar yanı stok halıne ceksen eskı performansı gorursun ama eger hata falan almıyorsa boyle de kalabılırFr33thy in ayarlarını yapmıştım sadece
Peki nasıl eski haline getirebilirim format attım ama perfonmans aynı halaherhalde o ayar mhz ve voltajdan kısarak cok performans kaybetmeden sıcaklıgı dusurecek bır ayar yanı stok halıne ceksen eskı performansı gorursun ama eger hata falan almıyorsa boyle de kalabılır
hangı uygulamadan yaptın ayarlarıPeki nasıl eski haline getirebilirim format attım ama perfonmans aynı hala
Msı afterhangı uygulamadan yaptın ayarları
formattan sonra yukle bak yaptıgın ayarlar hala duruyormu eger durmuyorsa sıfırla kullanmaya devam et drıverı yuklemeyı unutmaMsı after