Neler Yeni

Ekran Kartında wattman varmı nasıl öğrenirim.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Arkadaşlar yarın ikinci el rx 6700xt almaya gideceğimde kart 1 1,5 ay önce hepsiburadadan alınmış kutusu faturası tam. Test edip alacağım ama furmark testlerinde wattman hatası belli olmuyormuş bu konuda ne yapabilirim. Oyuna girerek zorlasam kartı desem adamın pc de oyun varmıdır bilemedim. Öneriniz neler ekstra yapmam gereken bir işlem varmi 2.el ekran kartı alırken

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Wattman karta özel bişey değil her kartta olabilir şansa bağlı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
WQHL dışında driver kullanırsan olma ihtimali yüksek. WQHL driver kullan en aza iner olma ihtimali.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar yarın ikinci el rx 6700xt almaya gideceğimde kart 1 1,5 ay önce hepsiburadadan alınmış kutusu faturası tam. Test edip alacağım ama furmark testlerinde wattman hatası belli olmuyormuş bu konuda ne yapabilirim. Oyuna girerek zorlasam kartı desem adamın pc de oyun varmıdır bilemedim. Öneriniz neler ekstra yapmam gereken bir işlem varmi 2.el ekran kartı alırken
seni kendim sandım

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam benim sorumu anlamadın galiba kartta watman hatasını nasıl anlayabilirim. wattman hatası varsa o kartı niye alayım ben. Onu soruyorum size nasıl anlaşılır

r4NG3r

80+ Silver
wattman dediğin şey başkasında olur sende olmaz diğer sistem bileşenlerine kullandığın yazılımlarına windows sürümüne kadar hepsinden etkilenebilir

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
o kadar para veripte wattman hatalı kart almak istemiyorum
Wattman yaptığım araştırmalara göre sadece ekran kartının sorunu değil. Ekran kartının diğer parçalarla yaşadığı aşk, aralarında olan iletişimleri ve birbirlerinden elektrik alıp almamalarına göre değişiyor. Yani tamamen ekran kartınızın duygularına bağlı bir sorun.. Bir araya getirmeden diğerleriyle tanıştırmadan anlayamazsınız.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Wattman yaptığım araştırmalara göre sadece ekran kartının sorunu değil. Ekran kartının diğer parçalarla yaşadığı aşk, aralarında olan iletişimleri ve birbirlerinden elektrik alıp almamalarına göre değişiyor. Yani tamamen ekran kartınızın duygularına bağlı bir sorun.. Bir araya getirmeden diğerleriyle tanıştırmadan anlayamazsınız.
o zaman pekde sıkmanın manası yok furmark testini yapar sıkıntı çıkmassa alır gelirim.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,906
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Driverla alakalı kartla alakalı değil diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,790
Üyeler
164,729
Son üye
Alperen16n
Top Bottom