termal ped lekesi gibi. ekran kartımın pedini değiştirirken bu leke vardı altında.Arkadaşlar bu ekran kartlarının arkasındaki leke nedir satıcılara sordum tinerle temizledim veya ıslak mendille sildim diyorlar sizce ne lekesidir bu olaya Bi netlik getirelim.
Adam diyoki ıslak mendille sildimTerleme diyorlardı buna sanırım, zamanın verdiği yorgunluk. Böyle bir kart alıcaksanız iyi test etmelisiniz özellikle full yükse ısınınca karta bir şey oluyormu vs.
Diyorlar ki yok tinerle sildim yok ıslak mendille sildim gülesim geldiTerleme diyorlardı buna sanırım, zamanın verdiği yorgunluk. Böyle bir kart alıcaksanız iyi test etmelisiniz özellikle full yükse ısınınca karta bir şey oluyormu vs.
Adam diyoki ıslak mendille sildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyorlar ki yok tinerle sildim yok ıslak mendille sildim gülesim geldi![]()
Aynen öyle valla ilk kez duydum bende böyle bişeDeğişik yani ıslak mendil sürmek direk tehlike.
Bi zararı varımdır ustam karta veya alınır mı böyle bir cihaz fullmarkta iyi fps fan isinmiyorsaGenelde VRM bileşenlerinin altında oluyor. Muhtemelen sıcaklıkla alakalıdır. Backplate varsa eğer termal padlerden de akıyor zamanla.
Aynen öyle valla ilk kez duydum bende böyle bişe
Bi zararı varımdır ustam karta veya alınır mı böyle bir cihaz fullmarkta iyi fps fan isinmiyorsa
Kullandığım kartlarda da vardı benim normaldir herhalde.Aynen öyle valla ilk kez duydum bende böyle bişe
Bi zararı varımdır ustam karta veya alınır mı böyle bir cihaz fullmarkta iyi fps fan isinmiyorsa