Neler Yeni

Ekran Kartın'dan Görüntü Gelmiyor!

Lelch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serhat Karabulut
Beyler,ekran kartım yeni alındı ilk başta hiç bir problem yoktu birden görüntü dondu ve gitti,ilk başta RAM'den mi kaynaklanıyor diye RAM'i çıkartıp başka bir RAM taktım hala görüntü yoktu.Diğer ram slotunu denedim gene görüntü gelmedi bios pilini çıkartıp taktım hala devam ediyordu.Bende arkadaki kablolara bakmaya karar verdim,görüntü geldi ama bir süre sonra gene gitti başka bir dönüştürücü ve başka bir kablo denedim ama gene görüntü yoktu sonra ekran kartını söküp taktım güç girişlerini çıkartıp taktım olmadı.Son çare hard disk ki de söktüm olmadı.Son olarak anakart'an görüntü almayı denedim görüntü geldi.Bu ekran kartı'nı tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırmıştım,ama ekran kartın'da bir şey olduğunu düşünüyorum.Sizce sorun nerede şöyle bir sorun var arada ekran kartı görüntü veriyor bazen de gidiyor şuan ki durumdan önce 3 kere böyle oldu ben bunu teknik servise yollasam bile orda şans eseri görüntü gelirse adamlar temiz diye geri yollayabilir.
SİSTEM
İşlemci:i5 6400 anakart:H110 PRO-VD RAM:8GB PSU:500W

Lelch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serhat Karabulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardım edicek yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd'nin ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum değişen bir şey yok halla görüntü alamıyorum bir önerisi olan var mı?

Son düzenleme:

cakiru61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
GENÇAĞA
neyini yaptırmıştın ekran kartının

Lelch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serhat Karabulut
neyini yaptırmıştın ekran kartının
brom bilgisayarcıdan ekran kartını ve psu almıştım adam ilk başta bana görüntü alamadını söyledi bir süre sonra 4 günlük sokağa çıkma yasağı oldu zaman işlemciyi değiştirdinde görüntü aldını söyledi 4 gün içinde donup görüntü gitmesi yaşadım 1 ram slotunu çıkarınca o sorun düzelmişti ve o zaman sol taraftaki ram taktım zaman görüntü almıyordum veya direk donuyordu o yüzden 4gb kullanmıştım sonra bilgisayarcıya bu durumu söyleyince bana 2 ramimi verek 8gblık ram aldım ve eski işlemcimde taktı ve görüntü aldığını söylerek geri gönderdi pcyi 1 gün sonra aynı sorun devam ediyor.

brom bilgisayarcıdan ekran kartını ve PSU almıştım adam ilk başta bana görüntü alamadını söyledi bir süre sonra 4 günlük sokağa çıkma yasağı oldu zaman işlemciyi değiştirdinde görüntü aldını söyledi 4 gün içinde donup görüntü gitmesi yaşadım 1 RAM slotunu çıkarınca o sorun düzelmişti ve o zaman sol taraftaki RAM taktım zaman görüntü almıyordum veya direk donuyordu o yüzden 4gb kullanmıştım sonra bilgisayarcıya bu durumu söyleyince bana 2 ramimi verek 8gblık RAM aldım ve eski işlemcimde taktı ve görüntü aldığını söylerek geri gönderdi pcyi 1 gün sonra aynı sorun devam ediyor.
ama bu sefer ramden değil direk görüntü dondu düzeldi dondu düzeldi şimdi dondu gidiş o gidiş anakartan görüntüyü alıyorum ve ekran kartı takılı fanı da ışığıda açık aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster dediğimde rx 570 gözüküyor.

şey yapmayı düşünüyorum çarşamba günü başka bir bilgisayarcıya gidip orada ekran kartını başka pcye takıp deniyeceğim çalışırsa ordaki takılı olan başka ekran kartını denetirmeyi düşünüyorum pcmde bakalım

Son düzenleme:

Lelch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serhat Karabulut
Beyler aklıma bir şey takıldı benim monitör vga girişli o yüzden dönüştürücü kullanıyorum acaba monitör desteklemiyor olabilir mi 1366x768 60hz sadece vga slot

RoLC4LL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Etem Talha Tezel
bence dönüştürücünde bir sorun olabilir bende 1050ti kullanıyorum HDMİ girişli VGA çıkışlı dönüştürücü kullanıyorum gayet güzel donma filen yok

Lelch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Serhat Karabulut
bence dönüştürücünde bir sorun olabilir bende 1050ti kullanıyorum HDMİ girişli VGA çıkışlı dönüştürücü kullanıyorum gayet güzel donma filen yok
kanka biraz erken yazdın sorun işlemcide çıktı her şeyi değiştirdim farklı şeylerle işlemciyide değiştirince görüntü geldi.

Top Bottom