Gamegarajdan hazır sıstem sıparıs verdım cumartesı gunu geldı ve ekran kartını taktım hdmı ile tv ye baglamayı denedım fakat goruntu gelmedı ve bugun bılgısayarcıya goturdum wındows kurması ıcın o da goruntu alamadı sorun nedir?
Ram yanliş yuvalarina takilmiş olabilir en sık yapilan hatalardan biri bu oluyor.Gamegarajdan hazır sıstem sıparıs verdım cumartesı gunu geldı ve ekran kartını taktım hdmı ile tv ye baglamayı denedım fakat goruntu gelmedı ve bugun bılgısayarcıya goturdum wındows kurması ıcın o da goruntu alamadı sorun nedir?
Eğer anakartta turuncu bir ışık yanıyorsa net sorun budur.Ram yanliş yuvalarina takilmiş olabilir en sık yapilan hatalardan biri bu oluyor.
geri mi göndermeliyim bilgisayarcıya mı götürmeliyim?Ram yanliş yuvalarina takilmiş olabilir en sık yapilan hatalardan biri bu oluyor.
Yeni aldiğin bir bilgisayari kesinlikle mahalle bilgisayarcisina götürme bilgin var ise az buçuk ramleri gözünle kontrol et 4 slot varsa 2 tane ram varsa doğru yerinde mi diye bilgin yoksa aldiğin yer ile iletisime geç.geri mi göndermeliyim bilgisayarcıya mı götürmeliyim?
aldığım yeri şimdi aradım ve ekran kartını cıkarıp takın veya ramlerın yerını kontrol edın dedı ve power kablosunu taktıgımda turuncu ısık yanıyor.Yeni aldiğin bir bilgisayari kesinlikle mahalle bilgisayarcisina götürme bilgin var ise az buçuk ramleri gözünle kontrol et 4 slot varsa 2 tane ram varsa doğru yerinde mi diye bilgin yoksa aldiğin yer ile iletisime geç.
Buraya Fotograf atarsan daha iyi anlaşiliraldığım yeri şimdi aradım ve ekran kartını cıkarıp takın veya ramlerın yerını kontrol edın dedı ve power kablosunu taktıgımda turuncu ısık yanıyor.
ramler 4 slotsa en sağdakine 1 rami tak, 1 slot atla 1 ram daha tak. en soldaki(işlemciye en yakın olan) boş kalacak. boş-dolu-boş-dolu şeklinde. yine de anakartın kitapçığına bak. hepsinde farklı olabilir. b560m-a'da dediğim gibi.aldığım yeri şimdi aradım ve ekran kartını cıkarıp takın veya ramlerın yerını kontrol edın dedı ve power kablosunu taktıgımda turuncu ısık yanıyor.
Buraya Fotograf atarsan daha iyi anlaşilir
ramleri atar mısın?