Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartından kaynaklı görüntüm donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaplan
Ben yanlışlıkla ekran kartıma full güç verdim mghz fan falan hepsini fulledim sonra bilgisayarım dondu kapatıp açsamda şifre girdikten 2 saniye sonra gine donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum kasa tuşundan bile kapan mıyor bilgisayar güç tuşundan kapatıyorum ekran kartını nasıl eski haline getirebilirim ekran kartım 3060 ne olur yardım edinbilgisayarı yeni aldım Ekran kartından kaynaklı görüntüm donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben yanlışlıkla ekran kartıma full güç verdim mghz fan falan hepsini fulledim sonra bilgisayarım dondu kapatıp açsamda şifre girdikten 2 saniye sonra gine donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum kasa tuşundan bile kapan mıyor bilgisayar güç tuşundan kapatıyorum ekran kartını nasıl eski haline getirebilirim ekran kartım 3060 ne olur yardım edinbilgisayarı yeni aldım babam zor ödüyor taksidi zaten ne olur yardım edin ailemin öğrenmesini hayal bile edemiyorum Ekran kartından kaynaklı görüntüm donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum
Bios sıfırla düzelebilir,onu bende yapıyordum 2kere bilgisayarı açıp kapayınca otomatik bios sıfırlayıp ekran kartınıda stok hale çeviriyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şimdi bilgisayarı format atıyorum işe yarar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios sıfırla düzelebilir,onu bende yapıyordum 2kere bilgisayarı açıp kapayınca otomatik bios sıfırlayıp ekran kartınıda stok hale çeviriyordu.
Ben şimdi bilgisayara format atıyorum işe yarar mı

Rica etsem bana ulaşabilir misiniz instagram omer._.faruk._.0

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben şimdi bilgisayarı format atıyorum işe yarar mı

Ben şimdi bilgisayara format atıyorum işe yarar mı

Rica etsem bana ulaşabilir misiniz tlf no 05433171502 instagram omer._.faruk._.0
sil telefonunu,formatın işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum @James Gg biliyordur belki

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Abi sen bana ulaşabilir misin bi ya
Burdan yazıyorum zaten,anakartında bios pili var görselini aşağıya bıraktım.Bios pilini çıkartıp 10-15 saniye bekleyip geri tak açmaya çalış bakalım olucak mı.

IMG_20190709_185230.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Faruk Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burdan yazıyorum zaten,anakartında bios pili var görselini aşağıya bıraktım.Bios pilini çıkartıp 10-15 saniye bekleyip geri tak açmaya çalış bakalım olucak mı.

Alıntıyı görüntüle
Abi ben şuan format atıyorum ama çok uzun sürüyo 10 dkde %1 ilerliyo formatı nasıl iptal edebilirim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

James Gg

80+ Platinum
Dahası