coil whine...aekadaşlar oyuna girnce cızzzzz diye bir ses geliyor çok tiz değil ama fan sesi bastıyor kapak kapalı iken hiç gelmiyor coil whine mıdır
irternetten baktım sesine hiç benzemiyor ama kapasitör sesi de olabilir micoil whine...
Benimki kafasına göre takılıyor valla bazen ses çıkmıyor bazen çıkıyor çok saçma.
kapak kapılıken hiç duyulmuyor coil whine ekran kartına zarar verir micoil whine...
Benimki kafasına göre takılıyor valla bazen ses çıkmıyor bazen çıkıyor çok saçma.
vermez diye biliyorum. Yanılmıyorsam içerisindeki bijon muydu neydi hatırlamıyorum o yüksek kullanıma maruz kalınca ses çıkarmaya başlıyor.irternetten baktım sesine hiç benzemiyor ama kapasitör sesi de olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapak kapılıken hiç duyulmuyor coil whine ekran kartına zarar verir mi
Vermez sadece çok sinir edici bir ses çıkar.irternetten baktım sesine hiç benzemiyor ama kapasitör sesi de olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapak kapılıken hiç duyulmuyor coil whine ekran kartına zarar verir mi
zamanla artar mıVermez sadece çok sinir edici bir ses çıkar.
benimki de öyleben rahatsız olmuyorum. MHz sabitlersen aşırı yüksek FPS'ler olmadığı sürece düzelir bu arada haberin olsun.coil whine...
Artmaz diye biliyorum.zamanla artar mı
Artmaz. Bende bir aydır aynı. Rahatsız oluyorsanız garantiye gönder.zamanla artar mı
kapağı kapatınca ses yok nunada şükürbenimki de öyleben rahatsız olmuyorum. MHz sabitlersen aşırı yüksek FPS'ler olmadığı sürece düzelir bu arada haberin olsun.
Kapak? Cam mı?kapağı kapatınca ses yok nunada şükür
1310'da sabit.benimki de öyleben rahatsız olmuyorum. MHz sabitlersen aşırı yüksek FPS'ler olmadığı sürece düzelir bu arada haberin olsun.
evetKapak? Cam mı?