Ekran kartini boyarken kağıt yapıstı

Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri olanlardan yanit bekliyorum
asetonla 2-3 sefer sil bişey olmaz

eritir yaşandı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ince zımpara kullan kalın ile yaparsan yazık olur
Bu iyi mi? sizce bilgisizim biraz kusura bakmayın:D
image.webp

Demir zımparası bu muhtemerlen. Bayağı kalın duruyor. Daha ince yok mu? Bununla yapılırsa kılcal çizik bırakabilir.
Malesef bizim evde daha tamirata uygun seyler var bunla olma yada daha pratik yoku yokmu asetonda yok evde ustune boya ciksam gene yetmicek zaten boya fazla oldu

öhh parçalar o :D

zımpara ucuz ztn nalburda falan var bir bak kanka acelye getirip içine etme parçanın
Haklisin sabah karti o kadar ozenli boyamama ragmen o halde gorunce deliye dondum aceleye getiriyorumda :D

Böyle boyadıktan sonra kart ısındıkça boya akma durumu olur mu? Vernik falan da mı yapmak gerekir?

Böyle boyadıktan sonra kart ısındıkça boya akma durumu olur mu? Vernik falan da mı yapmak gerekir?
Ben yapmadim pismanim cok yapis yapis oluyo ve acemiydim ayni zamanda

Ben yapmadim pismanim cok yapis yapis oluyo ve acemiydim ayni zamanda
Plastik aksam için veya metal için ayrı boyalar vardır yapış yapış olmaması için illaki. Bide koruyucu ince katman atıcaksın üstüne anca öyle olur bence.

öhh parçalar o :D

zımpara ucuz ztn nalburda falan var bir bak kanka acelye getirip içine etme parçanın
Hocam bicakla kazidim boyayi ustune boya ciktim kuruyunca bir kat daha cikicam sonrada en son hepsinin ustune bir kat çıkmayı planlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,053
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri