Yardım Ekran kartını en hızlı nasıl satabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olum mu 25 yaşında kaç tane oğlun var senin?

O sorunu yaşayan benim defalarca sürücü hatası yaşadım sürücüler güncel olmasına rağmen benden kaynaklı değil amd nin sıkıntısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ne anlatıyorum sen hangi konuyu alıntı yapıyorsun beyninde sıkıntı var herhalde
Adam seni savunmuş sen yanlış okumussun heralde

Bu termal macunu akıntı yapan kart mi

Olum mu 25 yaşında kaç tane oğlun var senin?

Ben ne anlatıyorum sen hangi konuyu alıntı yapıyorsun beyninde sıkıntı var herhalde
Gece gece ne haliniz varsa görün, beynimi yaktınız iyice.

Adamı savunuyoruz kalkmış ne diyor :kekw:

25 yaşını geçeli 10 sene olmuş OLUM.

25 yaşındaysan 25 yaşında gibi davran boş yapma. Adam kartımı satamıyorum diyor sen kalkıp t*şak geçer gibi yarım aklınla eski konularını bulup ''zeki arkadasimiz kartında sıkıntılar yaşamış 🤣🤣🤣 bu yüzden satıyor muhtemelen'' gibi yorumlar yapıyon.

Harbiden sizden adam olmaz ha ciddiyim, allah ananıza babanıza sabır versin.
Ulan hatlar iyice karıştı hahahahahahha ağladım ya gülmekten, kim kime ne cevap veriyor okumadan bakmadan yazıyor herkes :ROFLMAO:
Gözümden yaş geldi :kekw:

arkadaşlar kötü sözlerin hepsini bana söylemeniz lazımdı siz yanlışlıkla birbirinize kavga baslattiniz :hoba: neyse üzerime aliniyorum boşa gitmedi laflariniz

images.webp

Konunun özeti

Bu termal macunu akıntı yapan kart mi
Hayır o depil

Adam seni savunmuş sen yanlış okumussun heralde
Hayır alttaki attığı yoruma bak o konuyu açanda benim diyorki 90 dereceler normal olum felan diyor hayırdır...

@Mehmet Yılmaz reis sana zahmet şu konuyu sil açtığıma pişman oldum. Boş boş muhabbetler gerek yok bir dahada konu açmayacağım forumda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri