kesinlikle amd al f/p olur bütçende az zatenBütçe: 2000 TL
Ryzen 3 2200g
400w PSU
GT 1030
Bu sistemde sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum ilk önce GTX 1650 düşündüm ama şu an 3000 TL gibi fiyatları var RX 570 düşündüm bu seferde sistem yeterli değil sizce ne almalıyım
rx580 bulunur bu fiyatta. AMD istemiyorsan 1650 var bende. Bursa'da oturuyorsan yakında ben de upgrade için satacağım.Bütçe: 2000 TL
Ryzen 3 2200g
400w PSU
GT 1030
Bu sistemde sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum ilk önce GTX 1650 düşündüm ama şu an 3000 TL gibi fiyatları var RX 570 düşündüm bu seferde sistem yeterli değil sizce ne almalıyım
Sorun olmaz sisteminle. Oynadığın oyunlara da bağlı. FPS oyunları oynuyorsan. O bütçe ile işlemci değiştir önceBulunur ama benim sistemim yeterli değil
Bu sefer PSU yetersiz kalacak baştan aşağı değiştirmek gerekecekGT 1030 dursun. Önce ryzen 5500 alıp sonra ekran kartı düşünürsün.
1650 için öyle ama AMD için PSU yetmiyor. Hikayeli oyunlar oynuyorumSorun olmaz sisteminle. Oynadığın oyunlara da bağlı. FPS oyunları oynuyorsan. O bütçe ile işlemci değiştir önce
Alacağın ekran kartları darboğaz yapar. Bu işin çaresi yok. İşlemci bilgisayarın beynidir. Oyunlara ve ekran kartına önce işlemcinin yetmesi gerek.Bu sefer PSU yetersiz kalacak baştan aşağı değiştirmek gerekecek
Ona dikkat etmemişim doğru diyorsun. RX580 fazla güç tüketen bir ekran kartı. Çok wattman yersin. Yine de elindeki bütceyle işlemci değiştir önce. Ekran kartını daha sonra upgrade et. Ryzen 5 3600 bulursun 2. elBu sefer PSU yetersiz kalacak baştan aşağı değiştirmek gerekecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
1650 için öyle ama AMD için PSU yetmiyor