Neler Yeni

Ekran Kartını Şimdi Mi Almalıyım Yoksa Beklemeli Miyim?

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
Arkadaşlar herkese mrb. Sapphire nitro+ 6600 xt ekran kartı almayı düşünüyorum da şuan fiyatı en uygun 6999 TL n11de. Fiyat düşüşü olur mu beklemeli miyim yoksa şimdi alayım mı kararsız kaldım?

3070 ti alacaktım sabah gideyim mağazadan alayım dedim sabah 600 tl artmıştı fiyatı :)) şimdi 3070 bakıyorum. Simülasyon gibi her gün.

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3070 ti alacaktım sabah gideyim mağazadan alayım dedim sabah 600 TL artmıştı fiyatı :)) şimdi 3070 bakıyorum. Simülasyon gibi her gün.
Bir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?

Mining bittiğinden beri daha uygun fakat hazır sistem satma çabası devam ettiği için firmalar hala ederinin üzerinde satıyor, düşüncem bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?
Performans farkına bakmak lazım :)

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
Mining bittiğinden beri daha uygun fakat hazır sistem satma çabası devam ettiği için firmalar hala ederinin üzerinde satıyor, düşüncem bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Performans farkına bakmak lazım :)
Sanırım en az 20 fps oynuyor arasındaki fark..🤔 tabi oyundan oyuna değişiyor.. hatta 6600 mü alsam diyorum.. sinerji baya düşürmüş fiyatları hatta indirimde son saatleri sanırım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Eğer performansı tatmin edecekse rx6600 de alabilirsiniz.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Önümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ama takip ettiğin süreden beri iyi bir fiyat indirimi varsa bence daha fazla beklemeye gerek yok. 200-300 tl indirim gelecek diye riske atmaya gerek yoktur. 4 senedir iyi kötü bilgisayar piyasasını takip ediyorum bazı kısa süreli indirim günlerinden başka uzun vadede hicbirseyin fiyatının indiğini görmedim

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
Fifa serisi ve playstationdan pc ye geçen oyunları çoğunlukla....

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz
Uygun fiyatlı buluyorsan al bence. Bekleye bekleye nereye kadar yani. Yeni kartların fiyatları yüksek çıkıyor. Doların ne olacağı belli değil.

Bahsaidas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan ASLAN
Önümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ama takip ettiğin süreden beri iyi bir fiyat indirimi varsa bence daha fazla beklemeye gerek yok. 200-300 TL indirim gelecek diye riske atmaya gerek yoktur. 4 senedir iyi kötü bilgisayar piyasasını takip ediyorum bazı kısa süreli indirim günlerinden başka uzun vadede hicbirseyin fiyatının indiğini görmedim
Hmm teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
O zaman rx6600 de yeterli olacaktır. Bütçe kısıtlıysa o da tercih edilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç