Bir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?3070 ti alacaktım sabah gideyim mağazadan alayım dedim sabah 600 TL artmıştı fiyatı) şimdi 3070 bakıyorum. Simülasyon gibi her gün.
Performans farkına bakmak lazımBir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?
Sanırım en az 20 fps oynuyor arasındaki fark..Mining bittiğinden beri daha uygun fakat hazır sistem satma çabası devam ettiği için firmalar hala ederinin üzerinde satıyor, düşüncem bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans farkına bakmak lazım![]()
Önümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ama takip ettiğin süreden beri iyi bir fiyat indirimi varsa bence daha fazla beklemeye gerek yok. 200-300 tl indirim gelecek diye riske atmaya gerek yoktur. 4 senedir iyi kötü bilgisayar piyasasını takip ediyorum bazı kısa süreli indirim günlerinden başka uzun vadede hicbirseyin fiyatının indiğini görmedimBir süredir takip ediyorum önceki aylara nispeten fiyatları şimdi daha uygun Daha da düşecek mi acaba.. daha düşer diye düşünüyorum ama bilmiyorum yılbaşıda yaklaşıyor.. Ayrıca mesela RX 6600 ile arasında 1.700 lira fark var çok fazla değil mi bu fark?
Hmm teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinÖnümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ama takip ettiğin süreden beri iyi bir fiyat indirimi varsa bence daha fazla beklemeye gerek yok. 200-300 TL indirim gelecek diye riske atmaya gerek yoktur. 4 senedir iyi kötü bilgisayar piyasasını takip ediyorum bazı kısa süreli indirim günlerinden başka uzun vadede hicbirseyin fiyatının indiğini görmedim
Yok bütçede bi sıkıntım yok.. ilerisi için de düşünüyorumO zaman rx6600 de yeterli olacaktır. Bütçe kısıtlıysa o da tercih edilebilir