- Reaksiyon skoru
- 1,181
Sistemdeki psu yerine başka psu takıp deneme şansın var mı?Denedim ama olmadı.
Sistemdeki psu yerine başka psu takıp deneme şansın var mı?Denedim ama olmadı.
Ne yazık ki.Sistemdeki psu yerine başka psu takıp deneme şansın var mı?
O zaman yapacak bir şey yok test etmelisin ekran kartı servisten sorunsuz geldiğine göre sorun sisteminde madem ekran kartını takana kadar sorun yoktu sorun psuda olabilir ekran kartına yetmiyor olabilir işlemciden güç alman için 50w yeterde artar hadi senin için 100 olsun ekran kartın direkt 150w üstü çeker psuda sorun varsa gücü iletmez durduk yere psu almanı istemem ama 700 750w bi psu bulup sistemi onunla çalıştırmayı denemen gerek XPG core serisi hakkında şikayetler duyduğumu anımsıyorum Bence sorunun psuNe yazık ki.
Bir deneyeceğim teşekkürler.O zaman yapacak bir şey yok test etmelisin ekran kartı servisten sorunsuz geldiğine göre sorun sisteminde madem ekran kartını takana kadar sorun yoktu sorun psuda olabilir ekran kartına yetmiyor olabilir işlemciden güç alman için 50w yeterde artar hadi senin için 100 olsun ekran kartın direkt 150w üstü çeker psuda sorun varsa gücü iletmez durduk yere psu almanı istemem ama 700 750w bi psu bulup sistemi onunla çalıştırmayı denemen gerek XPG core serisi hakkında şikayetler duyduğumu anımsıyorum Bence sorunun psu
Nasıl düzelteceğiz?Anakart kendini korumaya da almış olabilir. Biraz elektriklenme olduysa![]()
Valla benimde başıma tam iki kere geldi. Nasıl düzeltileceğini bilmiyorum. Ben anakartı MSI B450 Gaming Plus idi garantiye yolladım. İkisinde de ramazan bayramında oldu... bayram bayram morelim bozulduydu neyse işte yolladım 1 hafta geçti veya geçmedi geri yolladır ve çalıştı. Birinde ücret almadılar garanti devam ediyordu, ikincisinde sorun tespit ücreti mi diyorlardı? 700 TL aldılar. Parayı yolladım, anakartı geri yolladılar ve normal çalışıyor hatta geçenlerde açık sistem yaptım bir şeyleri denemek için.Bir deneyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl düzelteceğiz?
Hmm, anladım uğraştırıcı olacak yani. Hayır yanık kokusu almadım.Valla benimde başıma tam iki kere geldi. Nasıl düzeltileceğini bilmiyorum. Ben anakartı MSI B450 Gaming Plus idi garantiye yolladım. İkisinde de ramazan bayramında oldu... bayram bayram morelim bozulduydu neyse işte yolladım 1 hafta geçti veya geçmedi geri yolladır ve çalıştı. Birinde ücret almadılar garanti devam ediyordu, ikincisinde sorun tespit ücreti mi diyorlardı? 700 TL aldılar. Parayı yolladım, anakartı geri yolladılar ve normal çalışıyor hatta geçenlerde açık sistem yaptım bir şeyleri denemek için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanık kokusu fln yok değil mi?
Kendin yapmayı denersen araştırman gerekecek, jumper, tornavida ile bir şeylere dokunup düzelten de var gördüğüm kadarıyla. Anakartın hangi markaydı? MSI ise servise göndermeni öneririm, baya hızlı ve verimliler ben gözümde. Bu dediğim olay en son 2023 mü 2024 mi ne oldu. Garantin yoksa servis ücreti... 1000 lirayı geçmiş olabilir. Ancak yine de fiyat sormanı öneririm. Diğer marka anakart ise hiç servisi bilmiyorum.Hmm, anladım uğraştırıcı olacak yani. Hayır yanık kokusu almadım.
Garantiye yollayayım en iyisi MSI anakartKendin yapmayı denersen araştırman gerekecek, jumper, tornavida ile bir şeylere dokunup düzelten de var gördüğüm kadarıyla. Anakartın hangi markaydı? MSI ise servise göndermeni öneririm, baya hızlı ve verimliler ben gözümde. Bu dediğim olay en son 2023 mü 2024 mi ne oldu. Garantin yoksa servis ücreti... 1000 lirayı geçmiş olabilir. Ancak yine de fiyat sormanı öneririm. Diğer marka anakart ise hiç servisi bilmiyorum.
Evet yokSen ölçü aleti de yoktur olsa PSU çalışıp çalışmadığı i anlardın
kasayi fişten cek ve karti cikar , anakarttan bios pilini çıkar 5dk bekle, tak geri. karti takma, sistemi çalıştırNasıl düzelteceğiz?