Ekran Kartını Taktıktan Sonra PC Açılmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O zaman yapacak bir şey yok test etmelisin ekran kartı servisten sorunsuz geldiğine göre sorun sisteminde madem ekran kartını takana kadar sorun yoktu sorun psuda olabilir ekran kartına yetmiyor olabilir işlemciden güç alman için 50w yeterde artar hadi senin için 100 olsun ekran kartın direkt 150w üstü çeker psuda sorun varsa gücü iletmez durduk yere psu almanı istemem ama 700 750w bi psu bulup sistemi onunla çalıştırmayı denemen gerek XPG core serisi hakkında şikayetler duyduğumu anımsıyorum Bence sorunun psu

Anakart kendini korumaya da almış olabilir. Biraz elektriklenme olduysa :D

O zaman yapacak bir şey yok test etmelisin ekran kartı servisten sorunsuz geldiğine göre sorun sisteminde madem ekran kartını takana kadar sorun yoktu sorun psuda olabilir ekran kartına yetmiyor olabilir işlemciden güç alman için 50w yeterde artar hadi senin için 100 olsun ekran kartın direkt 150w üstü çeker psuda sorun varsa gücü iletmez durduk yere psu almanı istemem ama 700 750w bi psu bulup sistemi onunla çalıştırmayı denemen gerek XPG core serisi hakkında şikayetler duyduğumu anımsıyorum Bence sorunun psu
Bir deneyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart kendini korumaya da almış olabilir. Biraz elektriklenme olduysa :D
Nasıl düzelteceğiz?

Bir deneyeceğim teşekkürler.

Nasıl düzelteceğiz?
Valla benimde başıma tam iki kere geldi. Nasıl düzeltileceğini bilmiyorum. Ben anakartı MSI B450 Gaming Plus idi garantiye yolladım. İkisinde de ramazan bayramında oldu... bayram bayram morelim bozulduydu neyse işte yolladım 1 hafta geçti veya geçmedi geri yolladır ve çalıştı. Birinde ücret almadılar garanti devam ediyordu, ikincisinde sorun tespit ücreti mi diyorlardı? 700 TL aldılar. Parayı yolladım, anakartı geri yolladılar ve normal çalışıyor hatta geçenlerde açık sistem yaptım bir şeyleri denemek için.

Yanık kokusu fln yok değil mi?

Valla benimde başıma tam iki kere geldi. Nasıl düzeltileceğini bilmiyorum. Ben anakartı MSI B450 Gaming Plus idi garantiye yolladım. İkisinde de ramazan bayramında oldu... bayram bayram morelim bozulduydu neyse işte yolladım 1 hafta geçti veya geçmedi geri yolladır ve çalıştı. Birinde ücret almadılar garanti devam ediyordu, ikincisinde sorun tespit ücreti mi diyorlardı? 700 TL aldılar. Parayı yolladım, anakartı geri yolladılar ve normal çalışıyor hatta geçenlerde açık sistem yaptım bir şeyleri denemek için.

Yanık kokusu fln yok değil mi?
Hmm, anladım uğraştırıcı olacak yani. Hayır yanık kokusu almadım.

Hmm, anladım uğraştırıcı olacak yani. Hayır yanık kokusu almadım.
Kendin yapmayı denersen araştırman gerekecek, jumper, tornavida ile bir şeylere dokunup düzelten de var gördüğüm kadarıyla. Anakartın hangi markaydı? MSI ise servise göndermeni öneririm, baya hızlı ve verimliler ben gözümde. Bu dediğim olay en son 2023 mü 2024 mi ne oldu. Garantin yoksa servis ücreti... 1000 lirayı geçmiş olabilir. Ancak yine de fiyat sormanı öneririm. Diğer marka anakart ise hiç servisi bilmiyorum.

Sen ölçü aleti de yoktur olsa PSU çalışıp çalışmadığı i anlardın

Kendin yapmayı denersen araştırman gerekecek, jumper, tornavida ile bir şeylere dokunup düzelten de var gördüğüm kadarıyla. Anakartın hangi markaydı? MSI ise servise göndermeni öneririm, baya hızlı ve verimliler ben gözümde. Bu dediğim olay en son 2023 mü 2024 mi ne oldu. Garantin yoksa servis ücreti... 1000 lirayı geçmiş olabilir. Ancak yine de fiyat sormanı öneririm. Diğer marka anakart ise hiç servisi bilmiyorum.
Garantiye yollayayım en iyisi MSI anakart

Sen ölçü aleti de yoktur olsa PSU çalışıp çalışmadığı i anlardın
Evet yok

Arkadaşın dediği gibi biosu resetleyip açmayı da deniyebilirsin, ram ve bios pilini çıkartıp takabilirsin. Hatta bu beklemeyi yaptıktan sonra tek ramle çalıştır. Birde başlamama ihtimali cpudan da olabilir, böyle bir şeyler olunca sırf cpuyu çıkartıp yerine takan birkaç kişi vardı sanırım onlarında sorunu öyle düzelmişti. En kötü herşeyi çıkartıp takmış olursun, sıvı soğutucun veya hava soğutucunun montajı zor değilse üşenmeyip onu da yapabilirsin. MSI'nın servisi baya kolay İstanbuldaki ServisPoint bakıyor. Anakart kutusundaki veya anakartın üstündeki Seri Numarasını (S/N) söylersen yardımcı olurlar. Ankarttaki S/N, 24 pin girişinin yanında olması lazım.

TürkiyeServis Noktası A.Ş.
Şehir: İstanbul Adres: Gülbahar Mah. Uysal Sok No:3/C Mecidiyeköy Şişli İstanbul TEL (Düzelt) : +90 212 2884230
Çalışma Saatleri: 9:00 – 18:00 Monday to Friday
Not: www.servispoint.com

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye