ASUS TUF EVO RX 5600 XT var ben bununla downclock yapıp mining yapmayı düşünüyorum bu ekran kartımın ömrünü çok etkiler mi ? ya da ekran kartını zorlamadan ömrünü kısaltmayacak bir şekilde mining yapmanın bir yolu var mı ?
Ekran kartına downclock yapıp yapıyorlar ömrüne bir etkisi oluyor mu ?ya ben bazı arkadaşları cidden anlamıyorum tek ekran kartıyla bişi kazanamazsın oyun için kullandığın bilgisayarınla bişi kazanamazsın ne demek yaa zarar edersin diyenleri hiç saymıyorum bile arkadaşın bahsettiği ekran kartı aylık 1000tl para kazandırıyor 1000tl az paramı günümüzde ? gayette güzel kazandırır ya yurt dışında millet ekran kartı bulamadığından cidden leptoplar ile mining yapmaya başladı onu geçtim telefon mining rig leri kuruyorlar(isteyene bir çok örnek yollayabilirim yabancı birçok dc telegram grubuna üyeyim)siz hala tek ekran kartı kazandırmaz deyin durun sorunun cevabına gelirsek kartı yormadan olmaz sonuçta %100 yük altında çalışacak ama bu kartın ömrünü aşırı kısaltan bir şey değil belli ki senin de gözünü korkutmuşlar mining yaptın diye ekran kartın 6 ay sonra bozulmaz merak etme üstte yazdığım gibi şuan aylık yaklaşık 1000tl kar bırakıyor son zamanlarda ciddi arttı
kim mining için kullandığı ekran kartına downclock yapıyor ben daha hiç görmedim eğer bahsettiğin Memory Clock ise pek bi mantığı yok yine %100 yük altında çalışacak sonuçta sadece kazanma potansiyelin olan parayı düşürüyorsun eğer bahsettiğin şey GPU Clock ise zaten mining yaparken o düşürülüyor çünkü mining e etkisi yok tüketimi azaltmak için düşürülüyor ama yine kartın ömrüne pek bir etkisi olmaz Memory Clock ise bunu düşürmek aptallık olurEkran kartına downclock yapıp yapıyorlar ömrüne bir etkisi oluyor mu ?
Millet gibi kulaktan dolma bilgiyle konuşmadığın için teşekkür ederim kardeşim bu konuda acayip cahil dolu piyasaya ben bazı arkadaşları cidden anlamıyorum tek ekran kartıyla bişi kazanamazsın oyun için kullandığın bilgisayarınla bişi kazanamazsın ne demek yaa zarar edersin diyenleri hiç saymıyorum bile arkadaşın bahsettiği ekran kartı aylık 1000tl para kazandırıyor 1000tl az paramı günümüzde ? gayette güzel kazandırır ya yurt dışında millet ekran kartı bulamadığından cidden leptoplar ile mining yapmaya başladı onu geçtim telefon mining rig leri kuruyorlar(isteyene bir çok örnek yollayabilirim yabancı birçok dc telegram grubuna üyeyim)siz hala tek ekran kartı kazandırmaz deyin durun sorunun cevabına gelirsek kartı yormadan olmaz sonuçta %100 yük altında çalışacak ama bu kartın ömrünü aşırı kısaltan bir şey değil belli ki senin de gözünü korkutmuşlar mining yaptın diye ekran kartın 6 ay sonra bozulmaz merak etme üstte yazdığım gibi şuan aylık yaklaşık 1000tl kar bırakıyor son zamanlarda ciddi arttı
ayyynen katılıyorum sonunda bu işten anlayan birileriKardeşim 2. 5 sene adam kartı aralıksız yüzde yüz çalıştırıyor bi fani bozuluyor sıkıntı çıkmaz ben 2 haftadir 3080i bırakıyorum 62 derece sabit haftalık 500 ile 600 lira arası para bırakıyor böyle giderse kartı 9 bine almıştım 5 aya amortilerim kartta beleşe gelir 6 ayda bir temizlik macun için zaten servise yolluyorum yollarım miss gibi devam sende şu sıra güzel para bırakıyor kartını amorti et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millet gibi kulaktan dolma bilgiyle konuşmadığın için teşekkür ederim kardeşim bu konuda acayip cahil dolu piyasa
Kardeşim 2. 5 sene adam kartı aralıksız yüzde yüz çalıştırıyor bi fani bozuluyor sıkıntı çıkmaz ben 2 haftadir 3080i bırakıyorum 62 derece sabit haftalık 500 ile 600 lira arası para bırakıyor böyle giderse kartı 9 bine almıştım 5 aya amortilerim kartta beleşe gelir 6 ayda bir temizlik macun için zaten servise yolluyorum yollarım miss gibi devam sende şu sıra güzel para bırakıyor kartını amorti et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millet gibi kulaktan dolma bilgiyle konuşmadığın için teşekkür ederim kardeşim bu konuda acayip cahil dolu piyasa
Aslında söylüyoruz ama ne kadar söylesekte biri çıkıp tek kartla zarar edersin diyor güncel kur fiyatlarından haberi olmadan önünü alamıyoruz. Boşverin onlar zarar ediyor diye yapmasınlar biz devamayyynen katılıyorum sonunda bu işten anlayan birileri
Nerede 1000tl ya atma elektriği düşersek 450 civari kar ettiriyor.ya ben bazı arkadaşları cidden anlamıyorum tek ekran kartıyla bişi kazanamazsın oyun için kullandığın bilgisayarınla bişi kazanamazsın ne demek yaa zarar edersin diyenleri hiç saymıyorum bile arkadaşın bahsettiği ekran kartı aylık 1000tl para kazandırıyor 1000tl az paramı günümüzde ? gayette güzel kazandırır ya yurt dışında millet ekran kartı bulamadığından cidden leptoplar ile mining yapmaya başladı onu geçtim telefon mining rig leri kuruyorlar(isteyene bir çok örnek yollayabilirim yabancı birçok dc telegram grubuna üyeyim)siz hala tek ekran kartı kazandırmaz deyin durun sorunun cevabına gelirsek kartı yormadan olmaz sonuçta %100 yük altında çalışacak ama bu kartın ömrünü aşırı kısaltan bir şey değil belli ki senin de gözünü korkutmuşlar mining yaptın diye ekran kartın 6 ay sonra bozulmaz merak etme üstte yazdığım gibi şuan aylık yaklaşık 1000tl kar bırakıyor son zamanlarda ciddi arttı
rx 5500xt 8gb modeli ile yapılabilirmi peki daha doğrusu yaparsam ay sonunda elektrik faturası kol gibi geldiğinde o parayı çıkara bilirmiayyynen katılıyorum sonunda bu işten anlayan birileri