I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@enesskooc bu değerler nasıl
Fanlar 85 dereceyi geçmesine izin vermiyor o zaman sıkıntı yok. nvidia kartlara göre fazla bir sıcaklık ama sorun olmaz, bence oyunlar da bu dereceleri görmez zaten benim 2070 vardı Fanlar max 60 rpm 70 dereceyi bile görmüyordu kart xfx soğutması da kötü bir marka ama dert etme ama ne kadar para o kadar köfte sonuç olarak22 dakika sonunda en fazla 85 derece oldu ve fanlar en fazla %92 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işin garip yanı fanları fullediğimde 75 e kadar düşüor 10 derece fark oynuyor anlamış deyilim şuanda fanlar full ve de 75 den en fazla 78 e kadar yükseldi
bu arada sabahtan beri test yapıyorum kasanın içide hamam gibi onuda hesaba katabiliriz
iade etmelimiyimFanlar 85 dereceyi geçmesine izin vermiyor o zaman sıkıntı yok. nvidia kartlara göre fazla bir sıcaklık ama sorun olmaz, bence oyunlar da bu dereceleri görmez zaten benim 2070 vardı Fanlar max 60 rpm 70 dereceyi bile görmüyordu kart xfx soğutması da kötü bir marka ama dert etme ama ne kadar para o kadar köfte sonuç olarak![]()
bu arada oda 35 derecymişiade etmelimiyim
bide sabahtan beri test yapıyorum kasa hamam gibi çok sıcak dokunamıyorumiade etmelimiyim
bu arada oda 35 derecymiş
Kasanın hava akışı kötüyse iade etme ama efil efil bir kasay sa iade edebilirsin fiyat da önemli burda aldığın fiyata başka markalar alabiliyormusun? YouTube dan ısı testlerine falan bakabiliriz.iade etmelimiyim
bu arada oda 35 derecymiş
bide sabahtan beri test yapıyorum kasa hamam gibi çok sıcak dokunamıyorum
3200 e aldım kasam 3 fanlı egzoz faln dahil önü mesh üstündede ızgara var küçük ama 20 cm ye 10 cmKasanın hava akışı kötüyse iade etme ama efil efil bir kasay sa iade edebilirsin fiyat da önemli burda aldığın fiyata başka markalar alabiliyormusun? YouTube dan ısı testlerine falan bakabiliriz.
Ama şuan uzun yoldayım evime gidiyorum çok bakamıyorum yazım yanlışları varsa kusura kalma.
aga boşta kaç oluyor ki bende rx 480 var hep boşta en düşük 48 filan kaç ki sizinkilerMalum yaz ayındayız ve o çözünürklük olduğundan normaldir. Ama boşta 50 derece olması pek normal gelmedi. XFX'de de ısınma problemi yaşayanlar gördüm.
Kasan da güzel aldığın fiyat uygun sapphire modellerine baksan 600 lira civarı eklemen gerekir bilemedim şimdi harici bir konu açabilirsin bence ben ne desem bilemedim ilerde sıkıntı olabilir.3200 e aldım kasam 3 fanlı egzoz faln dahil önü mesh üstündede ızgara var küçük ama 20 cm ye 10 cm
Benim ekran kartım yok APU laptop kullanıyorum. Daha bakmadım hiç.aga boşta kaç oluyor ki bende rx 480 var hep boşta en düşük 48 filan kaç ki sizinkiler