ekran kartının 81 derece olması normal mi ?

I'm GANDALF

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
xfx rx 5700xt thıc III ekran kartım var hava 30 derece furmark testinde sadece 2560x1440 ayarlarda 80 dereceleri görüyor bu sıcaklarda değerler normal mi ? (2 dk boyunca yapılan bir test dir ve de fanların dönüş hızı en fazla 77% ye gelmiştir)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

?

boşta 50 derece de geziyor

Son düzenleme:
Malum yaz ayındayız ve o çözünürklük olduğundan normaldir. Ama boşta 50 derece olması pek normal gelmedi. XFX'de de ısınma problemi yaşayanlar gördüm.

Malum yaz ayındayız ve o çözünürklük olduğundan normaldir. Ama boşta 50 derece olması pek normal gelmedi. XFX'de de ısınma problemi yaşayanlar gördüm.
vallaha bende bilemedim

videolardada daha az ısınıyor ama işlemcide o sırada testde oluyor normalmi ?

Bildiğim kadarı ile 50 derecenin altındayken fanlar çalışmıyor. Yani boşta 50 derece olması normal. 81 derece ise fazla geldi. Fan ayarlarını manuel yapıp sorunu çözebilirsiniz.

xfx rx 5700xt thıc III ekran kartım var hava 30 derece furmark testinde sadece 2560x1440 ayarlarda 80 dereceleri görüyor bu sıcaklarda değerler normal mi ? (2 dk boyunca yapılan bir test dir ve de fanların dönüş hızı en fazla 77% ye gelmiştir)

?

boşta 50 derece de geziyor
Bi tık yüksek ama xfx modellerin de oluşan bir sorun 2 dk çok değil bir 15-20 dakika yapın bakalım kaç derece olacak.

Bildiğim kadarı ile 50 derecenin altındayken fanlar çalışmıyor. Yani boşta 50 derece olması normal. 81 derece ise fazla geldi. Fan ayarlarını manuel yapıp sorunu çözebilirsiniz.
81 Derece mi fazla? Yaz ayları ve 2K çözünürlük...

XFX bu modelde bu sorunu yaşayan çok duydum.
Normal değil hele neredeyse %100 dönen fanlara göre hiç değil.
%77 çok fazla bir değer buna rağmen 81 derece, aşırı fazla.
Bu işin çözünürlük ile alakası yok, kart %100 çalışması önemli.
Ucuz etin yahnisi diyeceğim, iade edebilirsiniz.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,602
Üyeler
193,446
Son üye
V455
Geri