Neler Yeni

ekran kartının 81 derece olması normal mi ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,696
İsim
Enes Koç
22 dakika sonunda en fazla 85 derece oldu ve fanlar en fazla %92 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin garip yanı fanları fullediğimde 75 e kadar düşüor 10 derece fark oynuyor anlamış deyilim şuanda fanlar full ve de 75 den en fazla 78 e kadar yükseldi

bu arada sabahtan beri test yapıyorum kasanın içide hamam gibi onuda hesaba katabiliriz
Fanlar 85 dereceyi geçmesine izin vermiyor o zaman sıkıntı yok. nvidia kartlara göre fazla bir sıcaklık ama sorun olmaz, bence oyunlar da bu dereceleri görmez zaten benim 2070 vardı Fanlar max 60 rpm 70 dereceyi bile görmüyordu kart xfx soğutması da kötü bir marka ama dert etme ama ne kadar para o kadar köfte sonuç olarak 😊

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
mert
Fanlar 85 dereceyi geçmesine izin vermiyor o zaman sıkıntı yok. nvidia kartlara göre fazla bir sıcaklık ama sorun olmaz, bence oyunlar da bu dereceleri görmez zaten benim 2070 vardı Fanlar max 60 rpm 70 dereceyi bile görmüyordu kart xfx soğutması da kötü bir marka ama dert etme ama ne kadar para o kadar köfte sonuç olarak 😊
iade etmelimiyim

iade etmelimiyim
bu arada oda 35 derecymiş

iade etmelimiyim

bide sabahtan beri test yapıyorum kasa hamam gibi çok sıcak dokunamıyorum

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,696
İsim
Enes Koç
iade etmelimiyim

bide sabahtan beri test yapıyorum kasa hamam gibi çok sıcak dokunamıyorum
Kasanın hava akışı kötüyse iade etme ama efil efil bir kasay sa iade edebilirsin fiyat da önemli burda aldığın fiyata başka markalar alabiliyormusun? YouTube dan ısı testlerine falan bakabiliriz.

Ama şuan uzun yoldayım evime gidiyorum çok bakamıyorum yazım yanlışları varsa kusura kalma.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
mert
Kasanın hava akışı kötüyse iade etme ama efil efil bir kasay sa iade edebilirsin fiyat da önemli burda aldığın fiyata başka markalar alabiliyormusun? YouTube dan ısı testlerine falan bakabiliriz.

Ama şuan uzun yoldayım evime gidiyorum çok bakamıyorum yazım yanlışları varsa kusura kalma.
3200 e aldım kasam 3 fanlı egzoz faln dahil önü mesh üstündede ızgara var küçük ama 20 cm ye 10 cm

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Malum yaz ayındayız ve o çözünürklük olduğundan normaldir. Ama boşta 50 derece olması pek normal gelmedi. XFX'de de ısınma problemi yaşayanlar gördüm.
aga boşta kaç oluyor ki bende rx 480 var hep boşta en düşük 48 filan kaç ki sizinkiler

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,696
İsim
Enes Koç
3200 e aldım kasam 3 fanlı egzoz faln dahil önü mesh üstündede ızgara var küçük ama 20 cm ye 10 cm
Kasan da güzel aldığın fiyat uygun sapphire modellerine baksan 600 lira civarı eklemen gerekir bilemedim şimdi harici bir konu açabilirsin bence ben ne desem bilemedim ilerde sıkıntı olabilir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Trexsons