Neler Yeni

Ekran kartının boşta sıcaklığı normal mi ?

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Normalde boşta 35 derece olan kart chrome da gezinirken 43 derece veya 41 derece görüyorum. Dün başladı bu olay. Ya da benim bunca zamandır haberim yoktu. Normal midir. Ben Chrome da gezinirken hep 36-35-37 derecelerde gezindiğini biliyorum. Şimdiden teşekkürler.

goygoy.x

80+
40 dereceler yüksek değerler değil aslında. Ki zaten çoğunlukla default fan ayarlarında 50 dereceyi geçtikten sonra fanlar çalışır diye biliyorum. Genel bir ısı artışınız varsa bunun için kasayı temizleyip macun yenilemekle çözülebilir.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
40 dereceler yüksek değerler değil aslında. Ki zaten çoğunlukla default fan ayarlarında 50 dereceyi geçtikten sonra fanlar çalışır diye biliyorum. Genel bir ısı artışınız varsa bunun için kasayı temizleyip macun yenilemekle çözülebilir.
Dün bir sorun yaşadım. Oyunu kapatmama rağmen arkada AMD'nin uygulaması açık gösteriyordu. Görev yöneticisine baktım oyun yoktu. (Minecraft) Ve sıcaklık 40 derecelerde falandı herhalde oyun açık normaldir diye düşündüm. Yeniden başlattım. Bilgisayarı boş bıraktığımda 35 derece, Chromeda gezinirken bu derecelerde görüyorum. @goygoy.x İşin ilginç kısmı ekran kartı sadece %1 kullanılıyor ve 43 derece şuan da.

Son düzenleme:

goygoy.x

80+
AMD'nin yazılımı son zamanlarda bende de çok sorun çıkarıyor, oyunları algılayamabiliyor veya oyunlar açıkken AMD'yi açamayabiliyorum vs. Yani zaten sorunlu bir yazılımı var maalesef ki. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklık değerleriniz de sorun teşkil etmeye yakın bile değil. Yine de rahatsız hissediyorsanız dediğim gibi kasa temizliği ve macun değişimini yapın derim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,013
İsim
Hacı
Normal.

TahinPekmez

80+ Silver
Normalde boşta 35 derece olan kart chrome da gezinirken 43 derece veya 41 derece görüyorum. Dün başladı bu olay. Ya da benim bunca zamandır haberim yoktu. Normal midir. Ben Chrome da gezinirken hep 36-35-37 derecelerde gezindiğini biliyorum. Şimdiden teşekkürler.
işlemci için normal, ekran karti icinde normal kullanim yuzde 1 se demekki hep ayniymis sen farketmemissin. ama genelde işlemci sıcaklığı artar bu durumlarda.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci için normal, ekran karti icinde normal kullanim yuzde 1 se demekki hep ayniymis sen farketmemissin. ama genelde işlemci sıcaklığı artar bu durumlarda.
Anlamadığım bir şekilde ekran kartı ısınıyor. Chrome mu yapıyor bilemiyorum ama her zaman görev yöneticisini kontrol edeceğim. Şimdide 36 dereceye düşmüş @TahinPekmez

TahinPekmez

80+ Silver

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
normal, bilgisayarın bulunduğu ortam sıcaklığına göre değişebilir bu oran. ben kış ayında petek açmıyorum açtığım zaman 3-4 derece fark ediyor. şuan chrome da 35c

Top Bottom