Neler Yeni

Yardım Ekran kartının fanlarını durduramıyorum !

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar bende XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartı masaüstünde olsun oyunda olsun sürekli dönüyor, oyun haricinde %35 yükte dönüyor oyundayken sıcaklığa bağlı olarak %55 yüke kadar çıkıyor ama bir türlü hiçbir zaman durmuyor. Ben gerek MSI afterburner üzerinden gerekte AMD Radeon Software üzerinden yaptığım fan ayarlarına rağmen durmuyor ve de benim dediğim sıcaklıklarda benim dediğim yüklerde dönmüyor. Ne yapmam lazım, Youtube'da baya araştırma yaptım bununla alakalı bir video bulamadım ingilizce dahi arama yaptım ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurma çözüm olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar bende XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartı masaüstünde olsun oyunda olsun sürekli dönüyor, oyun haricinde %35 yükte dönüyor oyundayken sıcaklığa bağlı olarak %55 yüke kadar çıkıyor ama bir türlü hiçbir zaman durmuyor. Ben gerek MSI afterburner üzerinden gerekte AMD Radeon Software üzerinden yaptığım fan ayarlarına rağmen durmuyor ve de benim dediğim sıcaklıklarda benim dediğim yüklerde dönmüyor. Ne yapmam lazım, Youtube'da baya araştırma yaptım bununla alakalı bir video bulamadım ingilizce dahi arama yaptım ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurma çözüm olur mu ?
Beyler yardım edin ya valla çok sorun olmaya başladı bu durum.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun

Beyler yardım edin ya valla çok sorun olmaya başladı bu durum.
radeon sürümün nedir

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1629127536113.png

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözülmüştü driver güncelledikten sonra yine aynısı oldu. Bu arada yardımcı olmuyorsunuz.

21.7.2 optional sürümü yerine 21.5.2 recommended - 21.4.1 recommended sürümlerini kurmayı dener misin
Sizce 21.5.2 mi yoksa 21.4.1 mi kurmalıyım ?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Fanların dönmesinin nesi kötü ekran kartı soğutuyor kendini işte gayet normal bir şey rahatsız oluyorsanı radeon software yada MSI Afterburner üzerinden manuel durdurabilirsiniz

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Çözülmüştü driver güncelledikten sonra yine aynısı oldu. Bu arada yardımcı olmuyorsunuz.

Sizce 21.5.2 mi yoksa 21.4.1 mi kurmalıyım ?
21.5.2 dene istersen

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Teşekkürler hocam çok yardımsever biriyimdir 😎
Non-WHQL değil WHQL sürümü kur.

Top Bottom