Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Merhabalar bende XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartı masaüstünde olsun oyunda olsun sürekli dönüyor, oyun haricinde %35 yükte dönüyor oyundayken sıcaklığa bağlı olarak %55 yüke kadar çıkıyor ama bir türlü hiçbir zaman durmuyor. Ben gerek MSI afterburner üzerinden gerekte AMD Radeon Software üzerinden yaptığım fan ayarlarına rağmen durmuyor ve de benim dediğim sıcaklıklarda benim dediğim yüklerde dönmüyor. Ne yapmam lazım, Youtube'da baya araştırma yaptım bununla alakalı bir video bulamadım ingilizce dahi arama yaptım ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurma çözüm olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler yardım edin ya valla çok sorun olmaya başladı bu durum.Merhabalar bende XFX RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var ve bu ekran kartı masaüstünde olsun oyunda olsun sürekli dönüyor, oyun haricinde %35 yükte dönüyor oyundayken sıcaklığa bağlı olarak %55 yüke kadar çıkıyor ama bir türlü hiçbir zaman durmuyor. Ben gerek MSI afterburner üzerinden gerekte AMD Radeon Software üzerinden yaptığım fan ayarlarına rağmen durmuyor ve de benim dediğim sıcaklıklarda benim dediğim yüklerde dönmüyor. Ne yapmam lazım, Youtube'da baya araştırma yaptım bununla alakalı bir video bulamadım ingilizce dahi arama yaptım ama nafile. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurma çözüm olur mu ?