en soldaki sarı şey varyaneresinden bahsediyorsun ?![]()
3050Model nedir tam olarak ekran kartının, bakalım bir.
rtx 3050Model nedir tam olarak ekran kartının, bakalım bir.
teşekkürlerVeri iletimi orada yok. Güçle alakalı kısım olması lazım. Problem olmaz.
acemi değilim eğer büyük bi sorun varsa garantiye göndericemhocam bahsetmeye çalıştığınız yer anakart ile elektriksel bir bağlantıda bulunmuyor. Merak etmeyin kırılmamış pinleri. Eğer teknik ve donanımsal olarak acemi iseniz bu işlere pek girmeyin, ileride daha büyük maddi kayıplı sonuçlar açabilirsiniz başınıza.
benim ekrankartım asus 3050Alıntıyı görüntüle
Sanırım kırılmış, ama performansında bir sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.
senin kırdığın ürünü garanti tamir etmez dostum, kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışında kalır. Acemi olduğunu bu şekilde de belirtiyorsun zaten. Benim acemilikten kastım bilgisayarı söküp takmaktan ibaret değil, donanımsal olarak da bilgi sahibi olmak. Acemi değilim diyorsun ama pcb'nin neresi iletken, neresi kesim fazlası onu bilmiyorsun, bilmediğin için de iletken pinleri kırdım sanıyorsun. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Acemi olduğunu kabul etmekte kötü bir durum yok.acemi değilim eğer büyük bi sorun varsa garantiye göndericem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benim ekrankartım asus 3050