Yardım Ekran Kartının Pini Kırıldı

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
ekran kartının pini kırıldı san8ırım ama hala çalışıyor
IMG_20240905_193127.jpg

slota yeterince girip temas ediyorsa bir şey olmaz. dediğin gibi çalışıyormuş devam

Model nedir tam olarak ekran kartının, bakalım bir.
3050
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model nedir tam olarak ekran kartının, bakalım bir.
rtx 3050

Veri iletimi orada yok. Güçle alakalı kısım olması lazım. Problem olmaz.
teşekkürler

arkadaşlar bi sorum daha olucak ram ile alaklaı pc ramden dolayı oyundan atıyo kendinden kapanıyo felan bilgisayar sinyal yok diyor temizledim aynı hatayı vermeye devam ediyor ne yapmalıyım

1725629382396.png

Sanırım kırılmış, ama performansında bir sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.

hocam bahsetmeye çalıştığınız yer anakart ile elektriksel bir bağlantıda bulunmuyor. Merak etmeyin kırılmamış pinleri. Eğer teknik ve donanımsal olarak acemi iseniz bu işlere pek girmeyin, ileride daha büyük maddi kayıplı sonuçlar açabilirsiniz başınıza.

hocam bahsetmeye çalıştığınız yer anakart ile elektriksel bir bağlantıda bulunmuyor. Merak etmeyin kırılmamış pinleri. Eğer teknik ve donanımsal olarak acemi iseniz bu işlere pek girmeyin, ileride daha büyük maddi kayıplı sonuçlar açabilirsiniz başınıza.
acemi değilim eğer büyük bi sorun varsa garantiye göndericem

Alıntıyı görüntüle
Sanırım kırılmış, ama performansında bir sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.
benim ekrankartım asus 3050

Memtest ile ramleri test edebilirsiniz

acemi değilim eğer büyük bi sorun varsa garantiye göndericem

benim ekrankartım asus 3050
senin kırdığın ürünü garanti tamir etmez dostum, kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışında kalır. Acemi olduğunu bu şekilde de belirtiyorsun zaten. Benim acemilikten kastım bilgisayarı söküp takmaktan ibaret değil, donanımsal olarak da bilgi sahibi olmak. Acemi değilim diyorsun ama pcb'nin neresi iletken, neresi kesim fazlası onu bilmiyorsun, bilmediğin için de iletken pinleri kırdım sanıyorsun. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Acemi olduğunu kabul etmekte kötü bir durum yok.

Geri