Çözüldü✓ Ekran Kartınını Fanının Açısını Kapatsam Problem Olur mu?

Reaksiyon skoru
14
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Bir Ekran Kartı Aldım. Kullanmak İstediğim Bir Usb Çoklayıcım Vardı Önceki Kartım Kapattığı İçin Kullanamıyordum. Şuan ki Ekran Kartı Kurtarıyor Ancak Fanın Birinin Yarısından Fazlasını Kapatıyor. Bir Problem Olur mu? Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    860.9 KB · Hit: 19
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Bir Ekran Kartı Aldım. Kullanmak İstediğim Bir Usb Çoklayıcım Vardı Önceki Kartım Kapattığı İçin Kullanamıyordum. Şuan ki Ekran Kartı Kurtarıyor Ancak Fanın Birinin Yarısından Fazlasını Kapatıyor. Bir Problem Olur mu? Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
biraz daha önüne koyabilirsen sorunsuz kullanırsın fanın önünü kapadığı için hava sirkülasyonu kötü olacaktır ama eğer biraz daha öne koyarsan problem yaratmaz.

biraz daha önüne koyabilirsen sorunsuz kullanırsın fanın önünü kapadığı için hava sirkülasyonu kötü olacaktır ama eğer biraz daha öne koyarsan problem yaratmaz.
Girişi Tam Altına Denk Geliyor ya

Kullanın ekran kartının sıcaklıkların bakın eğer 80 dereceyi geçmiyorsa rahat olabilirsin e hot spotta önemli tabii.
Ben Yinede Riske Atmayayım. Kullanmayayım Başka Bir Ana Kart Modeline Geçince Artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri