Fırsatçılar pusuda reis. Kimseden ses seda yokRX6750XT mining çıkması olsun bir şey değişmiyor ki? kart çıkalı maks 1-2 ay oldu
12k'ya falan @ARTIK FAN DEĞİLİM miningsiz 6800XT almıştı heralde. kartlar bol aslında.
bence beklemende biraz fayda var farkındaysan yavaş yavaş düşüyor piyasaFırsatçılar pusuda reis. Kimseden ses seda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var mı satan beyler ?
reis acelesi yoksa bu ayın bitişine bekle en azından.Benim düşüncem 13 gün gibi bir şey kalmış ve bizim ülkemizde genellikle hafta hafta bir düşüş değil de ay ay daha çok düşüş oluyor gibi.Genede sen bilirsin tabikideKartım yok başkan şuan.
O kadar zamanım yok be reis bilgsyr üzerinden işim o yüzden pcsiz kalamamreis acelesi yoksa bu ayın bitişine bekle en azından benim düşüncem 13 gün gibi bir şey kalmış bizim ülkemizde genellikle hafta hafta bir düşüş değilde ay ay daha çok düşüş oluyor gibi bence tabi ama sen bilirsin
12 ? 11bin TL ye aldım knkRX6750XT mining çıkması olsun bir şey değişmiyor ki? kart çıkalı maks 1-2 ay oldu
12k'ya falan @ARTIK FAN DEĞİLİM miningsiz 6800XT almıştı heralde. kartlar bol aslında.
bu gün cuma indirimi var incehesapta bir bakın istersenO kadar zamanım yok be reis bilgsyr üzerinden işim o yüzden pcsiz kalamam
kankak bende 6700xt arıyorum ve her hafta düşü oluyor geçen hafta 9298 tl xfx serisi vardı 6750xt ise 10998 tl den bu zamana kadar en düşük fiyatlar bunlarTahmini 6700 XT ne kadar olur acaba bir fiyat bilen var mı ?
İnşallah şansımıza 8.5K ya düşer bakalım hayırlısı olsunkankak bende 6700xt arıyorum ve her hafta düşü oluyor geçen hafta 9298 TL xfx serisi vardı 6750xt ise 10998 TL den bu zamana kadar en düşük fiyatlar bunlar