Neler Yeni

Ekran kartsız kaldım…

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ya şöyle aslında ,o seri sorunlu bu seri sorunlu demek çok doğru değil. Ürünün iç akşamından anlaşılıyor çoğu zaman işlem görüp görmediği, iyi bilen bir tekniker bakarsa karta yorum oluşur kafasında. Bir bilen varsa alınır da bilen yoksa çok risk .Fırınlama işlemi yapılan bazı kartlar 1 ay sonra geri eski haline dönüyor vs vs .
Benim hiç bilgim yok yani görsem anlamam herhalde. O yüzden sorun olmayacak serilere bakmaya çalışıyorum genelde. Ya da sıfır alayım direkt diyorum ama uygun kart bulamıyorum 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Elimde çok bütçe de yok 500TL falan var. GT 710 alayım diyorum ama arkadaş alma pişman olursun diyor. Sistemi ekran kartsız satıp APU falan mı toplayım veya bir şekilde ekran kartı falan mı bulayım bilemedim. Yardımcı olacak var mı?
Valo lol vs oynuyorsan apu al yok ben hikaye tarzı vs oynuyorum diyorsan 2. El temiz bulabilirsin benim tanıdığım var al satcı sadece temiz ekran kartlarını alıyor isterseni irtibat sağlarım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Benim hiç bilgim yok yani görsem anlamam herhalde. O yüzden sorun olmayacak serilere bakmaya çalışıyorum genelde. Ya da sıfır alayım direkt diyorum ama uygun kart bulamıyorum 😀
20 civar ekran kartı aldım ve sattım ben bu halimle anlayamayabiliyorum .Onun için çok takılma yani yeni seri bak için rahat olsun .

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
20 civar ekran kartı aldım ve sattım ben bu halimle anlayamayabiliyorum .Onun için çok takılma yani yeni seri bak için rahat olsun .
Çok sattım ben ama hiç almadım, hep sıfır kart alırdım ben eskiyince satıp yine sıfır alırdım 😅

R7 240 iş görür mü 400 liraya ikinci el? Veya sıfır GT 710 var 500 liraya ama onu alma dedi arkadaş.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Çok sattım ben ama hiç almadım, hep sıfır kart alırdım ben eskiyince satıp yine sıfır alırdım 😅

R7 240 iş görür mü 400 liraya ikinci el? Veya sıfır GT 710 var 500 liraya ama onu alma dedi arkadaş.
Doğru demiş arkadaş, 710 o fiyata aşırı kazık, 2.el bi dostumun 710'u var idarelik .250 ye bırakır garanti fatura kutusu mevcutmuş.Performanslı bir kart değil ama ufak tefek işler görür. İstersen onun karta bakabilirsin .

R7 240 kaç GB ?İş görebilir 1GB değilse

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Doğru demiş arkadaş, 710 o fiyata aşırı kazık, 2.el bi dostumun 710'u var idarelik .250 ye bırakır garanti fatura kutusu mevcutmuş.Performanslı bir kart değil ama ufak tefek işler görür. İstersen onun karta bakabilirsin .

R7 240 kaç GB ?İş görebilir 1GB değilse
2GB ama 64 bit olanından R7 240.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom