milenix
80+ Gold
Destekler.Asus prime b550m-k modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede satıcıya sorarsanız daha iyi olur.
Destekler.Asus prime b550m-k modeli
cpuda dahili ekran kartı varsa görüntü de alırsınGoruntu gelmez biliyorum ama calistirsam kasanin isiklari felan yansa sonra fanlar felan donse bir zarari olurmu calisiyormu diye baksam
5600X yerine daha ucuza 5600 almayı unutmaİşlemcininde ekran kartı yok sonra alacağım
r5 5600x dahili gpu olmadan görüntü veremez o yüzden anakarttaki soketlerin bi anlamı yok.anakartın üstünde görüntü almanı sağlayacak soketler mevcut( vga hdmi vb.) illa ekran kartı olması gerekmiyor.
eski nesil anakartlarda örnek olarak lga 775 tipi anakartlarda genellikle grafik anakarta gömülü gelir cpu da dahili gpu olmasa bile görüntü alırsınız. benim verdiğim bilgi eksik olabilir ama yanlış değil..r5 5600x dahili gpu olmadan görüntü veremez o yüzden anakarttaki soketlerin bi anlamı yok.
verdiğiniz bilgi nekadar doğru bilemem ama bu konuda işimize yaramaz. ayrıca elimde lga 775 pin anakart ve işlemci de var r5 5600 ve am4 soket işlemci de var ikisinde de ekran kartsız görüntü alamıyorum. bilginiz olsuneski nesil anakartlarda örnek olarak lga 775 tipi anakartlarda genellikle grafik anakarta gömülü gelir cpu da dahili gpu olmasa bile görüntü alırsınız. benim verdiğim bilgi eksik olabilir ama yanlış değil..
hocam 2009-2015 yılları arasında bilgi işlem departmanında devlet hastanesinde görev yaptım ve bütün sistemler lga 775 anakartla kullanılıyordu. işlemcilerinde ne gpu dahildi ne de sistemde ekran kartı vardı. anakarta gömülü olan chip sayesinde anakart üzerinde ki vga çıkışından görüntü alınabiliyordu ve öyle kullanılıyordu. bilginin doğruluğunu buradan teyit alabilirsin.verdiğiniz bilgi nekadar doğru bilemem ama bu konuda işimize yaramaz. ayrıca elimde lga 775 pin anakart ve işlemci de var r5 5600 ve am4 soket işlemci de var ikisinde de ekran kartsız görüntü alamıyorum. bilginiz olsun
doğrudur hocam teşekkürler bilgi için.hocam 2009-2015 yılları arasında bilgi işlem departmanında devlet hastanesinde görev yaptım ve bütün sistemler lga 775 anakartla kullanılıyordu. işlemcilerinde ne gpu dahildi ne de sistemde ekran kartı vardı. anakarta gömülü olan chip sayesinde anakart üzerinde ki vga çıkışından görüntü alınabiliyordu ve öyle kullanılıyordu. bilginin doğruluğunu buradan teyit alabilirsin.
ayrıca LGA775, G31/G41/965G (adında G takısı olan) çipset anakartlarda dahili grafik anakarta gömülü olduğundan işlemci ne olursa olsun görüntü alırsınız.