ekran kartsız ryzen 1600 sistem toplanılabilirmi

Reaksiyon skoru
44
ben kardeşime öylesine sistem topluyordum bildiğiniz üzere ekran kartsız sistemler var ama hangi işlemciler buna uygun bilmiyorum ryzen 3 2200g buna uygun ama ryzen 5 1600 daha yüksek fps veriyor ryzen 5 1600 le ekran kartsız sistem toplanırsa sıkıntı olurmu ya da açılırmı sistem

Olmaz,Sonunda G olan İşlemcilerle Yapılabilir.

Ryzen 5 1600 ün içinde dahili grafik birimi yok apu bir sistem de mantıksız zaten bütçeni söylersen yardımcı olabilirim.

ben kardeşime öylesine sistem topluyordum bildiğiniz üzere ekran kartsız sistemler var ama hangi işlemciler buna uygun bilmiyorum ryzen 3 2200g buna uygun ama ryzen 5 1600 daha yüksek fps veriyor ryzen 5 1600 le ekran kartsız sistem toplanırsa sıkıntı olurmu ya da açılırmı sistem
Hayır sistem görüntü vermez.

Görüntü alamazsınız. Eğer 1600 almak istiyorsanız yanına 2.el 1030 gibi bir kaft düşünenilirsiniz. Zaten apu sistemlerin ekran kartı ortalama bu güçte oluyor.

AMD Ryzen işlemcilerde sadece "G" serisi işlemcilerde Grafik birimi mevcut. Onun dışındaki işlemciler de ekran kartı şart.

Bütçe söyleyin yardım edlim. O dediğiniz sistemler sadece APU işlemcilerde oluyor şimdi de öyle bir sistem toplamak mantıksız.

Sistemden görüntü alamazsın, harici bir ekran kartı alman şart.

Bütçe söyleyin yardım edlim. O dediğiniz sistemler sadece APU işlemcilerde oluyor şimdi de öyle bir sistem toplamak mantıksız.
bütçe büyük ihtimalle 3000 tl olucak sistemde ram için bütçe ayırmadık çünkü zaten elimizde 8gb ram var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri