Keşke şöyle bir bilgisayar bende alabilseydimArkadaşlar attığım şu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını sonra alıcam sizce nasıl? Soğutucu ne önerirsiniz?
Ulan müsait değilim ama o işlemci alınmaz çok ısınıyor am5 tarafına bakArkadaşlar attığım şu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını sonra alıcam sizce nasıl? Soğutucu ne önerirsiniz?
AMD topla derim. İntel tarafı kötü durumda şuan. İlla intel olacaksa da 15. Nesil beklenmeli buna yatırım yapılmazArkadaşlar attığım şu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını sonra alıcam sizce nasıl? Soğutucu ne önerirsiniz?
ekran karti olayan işlemci var yanlişim varsa affedinArkadaşlar attığım şu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını sonra alıcam sizce nasıl? Soğutucu ne önerirsiniz?
Yok ekran kartı eksi var 3060ti şimdilik onunla idare edicem 4090 alıcam sonra.ekran karti olayan işlemci var yanlişim varsa affedin
AMD ye ön yargılıyım ya bilmiyorumUlan müsait değilim ama o işlemci alınmaz çok ısınıyor am5 tarafına bak
İntel alırsan intelden soğursun son nesil İ9 lar ciddi şekilde ısınıyor en iyi sıvı soğutmalar bile 100 dereceyi görmesini engelleyemiyorYok ekran kartı eksi var 3060ti şimdilik onunla idare edicem 4090 alıcam sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD ye ön yargılıyım ya bilmiyorum
5000 gelince eğer VRAM iyi olursa ona da geçerim.Böyle yapacağına 4080'li alıp 5000 serisi gelince 5000'e geçmen daha mantıklı bence
Tamamdır teşekkürler ben bi araştırıyım.İntel alırsan intelden soğursun son nesil İ9 lar ciddi şekilde ısınıyor en iyi sıvı soğutmalar bile 100 dereceyi görmesini engelleyemiyor
AMD işlemci konusunda gayet iyidir o konuda için rahat olsun sadece ekran kartına bulaşma.
Kullanım amacınız nedir fiyat performanstan uzak fantezi bir sistem olmuş aynı performansı yarı yarıya mal etmek mümkünArkadaşlar attığım şu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını sonra alıcam sizce nasıl? Soğutucu ne önerirsiniz?
İşlemci tarafında sıkıntı yok amdde.Yok ekran kartı eksi var 3060ti şimdilik onunla idare edicem 4090 alıcam sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD ye ön yargılıyım ya bilmiyorum