Ekran kaydı alabileceğim programlar

Merhaba oyun için ekran kayıdı alıyorum malum ets2 oynuyorum ve bazıları gleip bilerek çarpıyor onları rapor etmek için ekran kaydı alıyorum fakat amd videoları çok fazla yer kaplıyor başka kayıt alabileceğim güzel kaliteli programlar varsa önerilerinizi bekliyorum

Not: Video ile ilgili bölüm bulamadım bu yüzden buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın :)

İyi Günler :)
Obs,Streamlabs,Nvidia,Amd,Bandicam,Action,Xbox Game Bar...

OBS..

Merhaba oyun için ekran kayıdı alıyorum malum ets2 oynuyorum ve bazıları gleip bilerek çarpıyor onları rapor etmek için ekran kaydı alıyorum fakat amd videoları çok fazla yer kaplıyor başka kayıt alabileceğim güzel kaliteli programlar varsa önerilerinizi bekliyorum

Not: Video ile ilgili bölüm bulamadım bu yüzden buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın :)

kesinlikle obs öneririm

Camtasia.

Nvidia kullansaydın anında yakalama var. Mesela anlık olarak kaydediyor, kısayola bastıktan 5-10 dakika öncesini
Radeonda da var
1614183263569.png

OBS en iyisidir.

O işte Win + G ile de açılması lazım.
valla bastım win g 'ye açılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bastım win g 'ye açılmadı
etkin değilmiş etkinleştirdim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama birde benim c diskimde alan yok bu videoları d diskine alabiliyor muyuz direk dosyasını yani

Geri