bu normal hocam2 tarafta böyle ?
sonradan olduğuna eminmisiniz hocam. Sıfırından beri öyledir ohocam sonradan oldu ama
evet kral sonradan oldu öncedende vardida daha küçüktü sonradan büyüdü.sonradan olduğuna eminmisiniz hocam. Sıfırından beri öyledir o
olmadı kral monitörü kapattiğim halde siyah ekran iken halen sağda barlar var gözüküyorduMonitör ayarlarını sıfırlayıp denesene bi belki düzelir
kanka fotoğrafta öyle ama çok büyükHocam normal çünkü o benim monitörde de var yanlarda monitörü kapatıncada gözüküyor açıkkende gözüküyor ama genişlemiş dediğinizi anlamadım monitörün alt/yan kısmında olan tuşlardan monitör ayarlarını sıfırlayın brlki tekrar eski boyutuna gelir ama bu fotoğraftaki miktarda bana normal geldi
kanka fotoğrafta öyle ama çok büyük
genişlemiş demedim hocamHocam normal çünkü o benim monitörde de var yanlarda monitörü kapatıncada gözüküyor açıkkende gözüküyor ama genişlemiş dediğinizi anlamadım monitörün alt/yan kısmında olan tuşlardan monitör ayarlarını sıfırlayın brlki tekrar eski boyutuna gelir ama bu fotoğraftaki miktarda bana normal geldi
Ben bu mesajdan genişlemiş diye anladım hocam eğer genişlemediyse en başından beri böyleyse dediğim gibi normaldirevet kral sonradan oldu öncedende vardida daha küçüktü sonradan büyüdü.
yok önceden daha küçüktü sonradan büyüdü formatla geçermi ?Ben bu mesajdan genişlemiş diye anladım hocam eğer genişlemediyse en başından beri böyleyse dediğim gibi normaldir