Neler Yeni

Yardım Ekran koruyucu nasıl çıkarılır?

Golf 4 R32

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,638
Dandik bi ekran koruyucu var telefonumda 2dk bile telefon görüşmesi yapsam ekrana terim geçmiş gibi bişey oluyor temizlemek zorunda kalıyorum. Birde her zaman özellikle beyaz ekranda belli olan renkli izler oluyor onlar da silince geçiyor. Telefona zarar vermeden ekran koruyucuyu çıkarmak istiyorum.

Eğer ekran koruyucu almadısan takmıyacaksan bence almadan çıkarma al oyle çıkar.

Hocam tirnaginiz ile yavas yavas cekin yapiskani o kadar guclu degil ekrana zarar vericek kadar.

Bence isinizi garantiye alin siz dusurmezsini arkadasiniz eline deger duser bir rahatsiz olmayayim derken zarara ugrarsiniz.

Hocam tirnaginiz ile yavas yavas cekin yapiskani o kadar guclu degil ekrana zarar vericek kadar.
Üst kısımdan denedim şimdi. Ama o bahsettiğim izler ekranda vardı bende tam çıkarmadan geri taktım.

@YusufGame @Lunchx
Kırılmaz camı söktüm. Islak mendil ve peçete ile bi güzel temizledim. Zaten incecik bişeydi üfleseniz uçacak dediğim gibi dandik bişey. O bahsettiğim beyaz renkte olan lekeler artık hiç yok. Sanki renkler daha canlanmış gibi geliyor gözüme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,480
Üyeler
173,382
Son üye
groott
Geri