Neler Yeni

Ekrana bir şey gelip gidiyor bugün oldu sürücüyü güncelledikten sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
Arkadaşlar bugün sürücüleri güncelleyeyim tertemiz olsun dedim bilgisayar daha sonra güncelledim ve oyuna girdiğimde şöyle bir sorunla karşılaştım, ekranına beyaz gri bir şey gelip gidiyor yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım video elimde nasıl atabilirim bilmiyorjm

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Videoyu youtube a yükle sonra link olarak at.

dextermr

80+
ddu ile sürücüyü kaldırıp daha sonra windows updatein ekran karti driveri yüklemesini engellediniz mi? sürücü çakışması olabilir bi deneyin

dextermr

80+
Ddu nedir bilmiyorum fakat sürücüyü kaldırıp eski sürücüye geri döndüm.
büyük ihtimalle düzelir eski sürücüye döndüğünüzde ddu ekran kartı sürücüsü kaldırma programıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle düzelir eski sürücüye döndüğünüzde
Dönmedi, display port kablomda sorun olabilir diye onu çıkardım, dün fenerin maçı için kasayı yukarı çıkardım ondan dolayı olmuş olabilir mi herhangi bir zedelenme bilmiyorum deniyorum şu an fakat sanmıyorum çünkü ekran kartı tam performans çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dönmedi, display port kablomda sorun olabilir diye onu çıkardım, dün fenerin maçı için kasayı yukarı çıkardım ondan dolayı olmuş olabilir mi herhangi bir zedelenme bilmiyorum deniyorum şu an fakat sanmıyorum çünkü ekran kartı tam performans çalışıyor
Arkadaşlar sorun DP KABLOSUNDA ÇIKTI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,400
Üyeler
161,850
Son üye
ortunaryus
Top Bottom