Neler Yeni

Ekrana görüntü gelmiyor

Poyrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
bir işlemci yükseltmesi yaptım ve her şeyi doğru taktığıma eminim ama pcye güç gelirken ekrana görüntü gelmiyor ssdde sorun olduğunu düşünüp (geçen sefer temizlerken de olmuştu düzelmişti) kablosunu çıkart tak yaptım yine dee olmadı ne yapmam gerekir.
işlemci: ryzen 5 5600
ekran kartı: rx 580 4gb
anakart asus b450 m k 2
ssd: crucial 256 gb ssd

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,517
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
bir işlemci yükseltmesi yaptım ve her şeyi doğru taktığıma eminim ama pcye güç gelirken ekrana görüntü gelmiyor ssdde sorun olduğunu düşünüp (geçen sefer temizlerken de olmuştu düzelmişti) kablosunu çıkart tak yaptım yine dee olmadı ne yapmam gerekir.
işlemci: ryzen 5 5600
ekran kartı: rx 580 4gb
anakart asus b450 m k 2
ssd: crucial 256 gb ssd
takarken temassız bir eleman olursa anakart start vermez bi uzay montaj kurup bakın açılıyor mu açılmıyorsa anakart ram işlemciden biri sıkıntılı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Akgün
Buna benzeyen bir sorunla bende karşıyım şuan neyi denediysem nafile , kafayı yicem

Poyrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna benzeyen bir sorunla bende karşıyım şuan neyi denediysem nafile , kafayı yicem
bizde kafayı yiyoruz arkadaşımla şuanda
takarken temassız bir eleman olursa anakart start vermez bi uzay montaj kurup bakın açılıyor mu açılmıyorsa anakart ram işlemciden biri sıkıntılı olabilir
yok hocam temassız bir eleman yok ve ekran kartının işlemcinin ve kasanın fanları dönüyor yani anlayacağın anakart çalışıyor ramlerde aynı şekil çalışıyor daha bugun kullandık pcyi, yeni taktık işlemciyi

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
monitör ile kasa arasında ki kabloyu ekran kartına taktığına eminsin değil mi anakarta takmış olma

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Monitörün fişini farklı prize takıp deneyin bazen çoklu prizde sıkıntı olabiliyor

Poyrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam monitör çalışıyor zaten sıkıntı sinyalin olmaması

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Akgün
Bendeki sorunda , Asus tuf gaming b450m anakart var , işlemci ryzen 5 5600 , bir gece önce çalışan PC ,bir gün sonrasında startladigimda PC icindeki bütün fanlar dönüyor , ekran kartı dahil ama ekrana görüntü gelmiyor . Dedim işlemci bozuldu yenisini aldım yok, dedim ram arızalandı ram getirdim yok , dedim ekran kartı arızalandı farklı kart taktım yok, dedim güç kaynağı yenisini getirdim yok, benim bütün parçaları başka pcde denedim çalışıyor. Sorun şurada anakart arizalansa hiç çalışmaz , yada belli bir süre sonra resetler . Benim ki boşa calisiyor no sinyal diyip

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
anakarta gelen tüm güç kablolarını sökün 5 dakika sonra takıp tekrar deneyin (bios pilini de çıkartıp start butonuna basın)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Akgün
Bios pilini çıkarıp bekledim .Banamisin demedi 😁

Top Bottom