Neler Yeni

Ekrana Görüntü Gelmiyor

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Öncelikle monitörü farklı bir sisteme takıp dene, eğer başka sistem yoksa o zaman direk bilgisayarı televizyona bağla, yani televizyonu monitör olarak yansıtacaksın (eğer başka bir sistem yoksa) televizyona görüntü gelirse bil ki monitörde sorun vardır. Ama görüntü televizyondan da gelmezse direk ekran kartını garantiye gönder. Bu arada evde başka monçtör varsa onu dene televizyonu başka monitör yoksa dene.
Ekran kartı tam oturmamış olabilir mi acaba?

omeraydo

80+
Sarı ile belirttiğim soketi takıp takmadığını kontrol eder misin?

Opera Anlık Görüntü_2020-03-28_225502_www.istanbulbilisim.com.png

eyuphrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eyüp Ensar HORUZ
Ekran kartı tam oturmamış olabilir mi acaba?
Ekran kartını çıkarıp tekrardan montajla bakalım. Hatta görüntü gelmezse yine ekran kartını biraz oynat ufak ufak hareketlerle. Mesela çok hafif yukarı kaldır. Çünkü bazen bu durumlarda temassızlık ta olabiliyor.

eyuphrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eyüp Ensar HORUZ
Dönüş yapmanı bekliyorum.

omeraydo

80+
Onu yapmasaydı sistem hiçbir şekilde yanıt vermezdi zaten.

O soketi taksada takmasada bilgisayar çalışma gösterir. ışıkları yanar fanlar döner ancak açılıştaki bip sesini duymazsın. Kendi bilgisayarında deneyebilirsin besleme soketini çıkarıp power tuşuna bas bilgisayarın çalışacak. Ancak ekrana görüntü gelmeyecektir.

eyuphrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eyüp Ensar HORUZ
O soketi taksada takmasada bilgisayar çalışma gösterir. ışıkları yanar fanlar döner ancak açılıştaki bip sesini duymazsın. Kendi bilgisayarında deneyebilirsin besleme soketini çıkarıp power tuşuna bas bilgisayarın çalışacak. Ancak ekrana görüntü gelmeyecektir.
Tamamdır

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Ustam monitör çalışıyor sıkıntısı yok.Ekran kartıyla ilgili bir sorun var ya da tam oturtamadı bizim arkadaş.Teşekkür ederim yardımlarınız için

omeraydo

80+
Ustam monitör çalışıyor sıkıntısı yok.Ekran kartıyla ilgili bir sorun var ya da tam oturtamadı bizim arkadaş.Teşekkür ederim yardımlarınız için

Monitör arızalı diye düşünmüyorum zaten monitöre görüntü gelmemesinin sebebini söylüyorum. Genelde kendi bilgisayarını toplayanlar bu soketi kuytuda kaldığı için takmayı unutuyor.

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
Monitör arızalı diye düşünmüyorum zaten monitöre görüntü gelmemesinin sebebini söylüyorum. Genelde kendi bilgisayarını toplayanlar bu soketi kuytuda kaldığı için takmayı unutuyor.
Kanka ekran kartı tam oturdu.Soketlerini falanda taktık.Dp kablosuda bağlı monitörede ekran kartınada görüntü alamıyoruz hiçbir türlü.Ama laptobu monitöre hdmila bağlayınca direk geliyor.

omeraydo

80+
Kanka ekran kartı tam oturdu.Soketlerini falanda taktık.Dp kablosuda bağlı monitörede ekran kartınada görüntü alamıyoruz hiçbir türlü.Ama laptobu monitöre hdmila bağlayınca direk geliyor.

Monitörün menüsünden giriş kaynağını seçme gibi bir özellik var mı? Mesela benim monitörde vga ve hdmi arasında geçiş yapılabiliyor. Kontrol edebilir misin?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
DP ve HDMI'ı aynı anda bağlayın belki olur :D