Ekranda anlık kararma

UlughBeg

80+
Reaksiyon skoru
51
İyi forumlar,

Monitör olarak eskiden AOC'un 23" 1080p bir modelini kullanıyordum. Yeni monitöre geçtim MSİ'nin G274QPF-QD modeli. Ve testleri yaparken ekranda anlık kararmalar olduğunu gördüm. Bu AOC monitörümde olmuyordu. Çok hızlı bir şekilde anlık kararıyor geri devam ediyor 1ms civarı. Oyun oynarken bunu hiç hissetmedim, tarayıcıda sıkça hissettim. Videoları maalesef 30FPS'te çektiğim için kararma belli olmuyor fakat ekranda bozulmalar net bir şekilde belli oluyor. Nasıl çözebilirim? Veya ürün hatalı mı?

Videolar ve Fotoğraflar :

IMG-20230920-WA0002.jpg

Screenshot_20230920_195214.jpg

İyi forumlar,

Monitör olarak eskiden AOC'un 23" 1080p bir modelini kullanıyordum. Yeni monitöre geçtim MSİ'nin G274QPF-QD modeli. Ve testleri yaparken ekranda anlık kararmalar olduğunu gördüm. Bu AOC monitörümde olmuyordu. Çok hızlı bir şekilde anlık kararıyor geri devam ediyor 1ms civarı. Oyun oynarken bunu hiç hissetmedim, tarayıcıda sıkça hissettim. Videoları maalesef 30FPS'te çektiğim için kararma belli olmuyor fakat ekranda bozulmalar net bir şekilde belli oluyor. Nasıl çözebilirim? Veya ürün hatalı mı?

Videolar ve Fotoğraflar :

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Youtube bozuk hocam bendede olmakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube bozuk hocam bendede olmakta.
Sadece youtube'da oluyor değilmi?

tarayıcı chrome.mu? baska tarayicilarda dene

Evet, birazdan deniyeceğim sonucu bildiririm hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Chrome kullanıyorum, nereden kapatabilirim?
Chome'u bırakalı 6 sene olduğu için yerini bilemiyorum performas sekmesi varsa orada vardır muhtemelen.

Geri